Çözüldü Domaini nasıl aktif edebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oomercant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.033
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oomercant

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
97
Minecraft
omercant

Discord:

oomercant#9140

Merhaba Keyubu 'dan aldığım sunucu için GoDaddy 'den .com 'lu domain aldım ama nasıl sayısal ip 'yi play.sunucuismi.com yapabilirim yardım eder misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim<3

Merhaba Keyubu 'dan aldığım sunucu için GoDaddy 'den .com 'lu domain aldım ama nasıl sayısal ip 'yi play.sunucuismi.com yapabilirim yardım eder misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim<3
Hostinginizde ticket olarak bağlamalarını isteyin. Siz sadece ne olmasını istiyorsanız onu söyleyin.
Bu işlem normalde ücretsiz yapılması lazım. Sakın herhangi bir ücret vermeyin.​

Cloudflare ile yapabilirisin. cloudflare.com a gir ve kayıt ol. Çıkan sayfada "add a site" ye tıkla

1594775057178.png

Domain'i yazdıktan sonra free plan ı seç
1594775106795.png

Çıkan sayfada "Add Record" tuşuna bas.

1594775981166.png

Burada "A" seçili olsun. "Name" kısmına play yaz, "IP V4 Address" kısmınada sunucunun sayısal ip adresini yaz. Save tuşuna basarak kaydet.

1594776097121.png

Continue tuşuna basarak devam et.

1594775529995.png

Karşına gelen sayfada üst kısmındaki NS'ler senin domainindeki mevcut nameserver lar olmuş oluyor.Godaddy e gir ve domainin name server yönetme kısmına gelince, alt kısımda yer alan Nameserver 1 ve Nameserver 2 de senin ayarlaman gereken NameServer'lar bunları ayarlar. Resimdeki NS'ler benim ayarladığım domaine atanmış NS'ler bunlar sende farklı olabilir! Nameserver'ları ayarladıktan 5 10 dakika içinde cloudflare kurulumunu tamamlamış olacaktır. Artık giriş yapabilirsin.

1594775732090.png

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl