Bulundu DolunayMC - Ekip arkadaşları aranıyor (Ücretsiz)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan devilynx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 159
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

devilynx

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
devilynx34
Öncelikle herkese iyi günler dilerim

1 Aydır kurulumu devam eden sunucumuz ve gelecekte yapacağımız projeler için ekip arkadaşları arıyoruz.
Profesyonel geliştiricilerden ziyade bu işlerde yeni olan ve az da olsa geçmişi olan kişilere ihtiyacımız var.
bu kişilerle birlikte ilerleyen süreçlerde başarılı bir verim alındığı taktirde emeğe saygı niteliğinde geçmişe yönelik
çalışmalar için ücret ödenebilir. Fakat bahsettiğimiz gibi öğrenmeye açık ve bu işlerde yeni kişiler en büyük ödülü bilgi ile alacaktır.

Kriterler ;

- 13 yaş ve üzeri
- Az da olsa sunucu kurma deneyimi veya plugin bilgisi ve işleyişi hakkında bilgi

Discord adresim : doaxTr

ilgilenen arkadaşlarımız discord üzerinden bana ulaşsın.

yetkili alımı açıkçası +13 yaş ve üzerinden bana göre başlaması biraz kötü bir konuda etkileyebilir 13 yaşında olgun düşünebilen çok az kişi bulunuyor benim önerim en kötü yetkidekini bile +15 yaşında ise almanız umarım istediğiniz kişileri bulursunuz.

yetkili alımı açıkçası +13 yaş ve üzerinden bana göre başlaması biraz kötü bir konuda etkileyebilir 13 yaşında olgun düşünebilen çok az kişi bulunuyor benim önerim en kötü yetkidekini bile +15 yaşında ise almanız umarım istediğiniz kişileri bulursunuz.
Teşekkür ederim öneriniz için, bizim zamanın 13 yaşlarıyla şuan ki 13 yaşlar çok farklı. Gelişime ve öğrenime açık olan kişiler saygılı olduğu sürece 10 yaş bile olsa sorun yok diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl