Dolar, Euro Fiyatlarının saçmalığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atlas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.534
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atlas

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
620
Minecraft
Atlas
X
@AtlasGencer

Discord:

Atlas Gencer#0492

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz kur baya saçmalamaya başladı ekonomimiz bitik bir hale geldi şimdi ne olacak peki Türkiye nin durumu nereye gidiyor ?

Screenshot_273.png

benim 50 kuruşum neden 0,06 USD ? :)
ekmeği dolarlamı alıyorsun, cansaracı dolarlamı alıyorsun, dolabı dolarlamı alıyorsun, ui paletteyi dolarlamı alıyorsun, steam keylerini dolarlamı alıyorsun, stajyer flamasını dolarlamı alıyorsun, mctr temasını dolarlamı kullanıyorsun, VOLT'a girmeyi dolarlamı alıyorsun, euroyu dolarlamı alıyorsun, doları dolarlamı alıyorsun, oyunları dolarlamı alıyorsun, spotifyı dolarlamı dinliyorsun?

Cevap vermeni bekliyorum.

ekmeği dolarlamı alıyorsun, cansaracı dolarlamı alıyorsun, dolabı dolarlamı alıyorsun, ui paletteyi dolarlamı alıyorsun, steam keylerini dolarlamı alıyorsun, stajyer flamasını dolarlamı alıyorsun, mctr temasını dolarlamı kullanıyorsun, VOLT'a girmeyi dolarlamı alıyorsun, euroyu dolarlamı alıyorsun, doları dolarlamı alıyorsun, oyunları dolarlamı alıyorsun, spotifyı dolarlamı dinliyorsun?

Unu gök tengrimi veriyor, dolabın malzemesi kullanılan boya çart curt gök tengrimi veriyor, herşey yurt dışı

türkiye nin değil Türkiye'nin yüce vatanın ismi büyük bir değerdir

Ekmeği bulsam yeter, dolarla bir ilgim yok.

Biz çoğu malzemeyi başka ülkelerden dolar ile alıyoruz. Biz kaliteli telefon, bilgisayar ve bunun gibi elektronik aletler üretecek kadar gelişmedik. Sadece bu şekilde aletleri üreten marka, yani Türkiye'nin markası Vestel. Türkiye'de 50 adam çevirsen telefonun modellerini sorsak 1-2 tanesi Vestel markasını kullanıyordur emin olabilirsin. Mesela ekmek, ekmek malzemelerinin çoğusunu biz başka ülkelerden dolarla satın alıyoruz? Değil mi? Fırıncılar zarara mı girsinler? Fiyatı yükseltiyorlar mantıken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl