Anı Dolandırılma anılarınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir keresinde steam kodu aldm 2 tlye dolandırdılar bayada kurumsal biyerdi fakat destk bakmadı

Herkese merhabalar ben Furkan,
tahminimce her insan bir kez dolandırılmış veya ticareti anlamda aldatılmıştır. Var mı sizin hiç unutamadığınız bir dolandırılma anınız ?

Taaa 10 yaşlarımda roblox vs oyunları oynuyordum ve o zamanlar lumber tycoon diye bir oyun vardı odun kırıyodun baltaların vardı vs. Bi cocuk sen itemleri ver parayı atıcam dedi ben verdim ve atmadı :%

okulda kantine gitmeye üşendim arkadaşıma para vermiştim su al gel demiştim parayı çalmıştı

mc sunucusu acacaktik panelde 444 tl vardi o zaman yil 2016 17 falan di sanirsam ve ben memleketteyken ekipten biri paneldeki parayi nasil oluyorsa cekmisti

Yeni bir taktik geliştirmişler sanırım. 3 harfli marketlerin önünde bekleyip biraz dram yapıp sizden karnını doyurmasını istiyor. Siz ufak abur cubur almayı beklerken girdiğinizde tereyağı, peynir, kaşar gibi pahalı ürünlere yönelip olayı evde kardeşlerim aça çeviriyor. Ben o zaman uzaklaşmıştım. Büyük ihtimal insanlara bunları aldırıp lokal bakkallara vs. satıyorlar.

Bayramda kuzenlerim beni hep dolandırırdı dedemlerin verdiği 50lik 100lük leri alıp 5lik veya 10luk verirlerdi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl