Dolandırıcı bir hosting Tanıtımı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BatuhaNTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.793
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BatuhaNTR

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
102
Merhaba son zamanlarda ortaya çıkan mastergamer adlı hosting dolandırıcıdan ibarettir.
Evet bu bir hosting karalama (tabi bu hostingse) kendilerinden 50 Tlye bir sipariş ve bana verdikleri çöpten ibaret kendilerin site ile ödemeleri vardı fakat illa gel işte bilmem facebook'a indirim yaparız vs... dediler gittim ödemeyi peşin verdim ve engellediler bu hostingin adminlerinden biri bu forumda barınıyor C4KMASTER bu konuyu niye açtım amacım ne amacım başka insanlar'da bu tuzağa düşmesin. İyi forumlar.

Merhaba son zamanlarda ortaya çıkan mastergamer adlı hosting dolandırıcıdan ibarettir.
Evet bu bir hosting karalama (tabi bu hostingse) kendilerinden 50 Tlye bir sipariş ve bana verdikleri çöpten ibaret kendilerin site ile ödemeleri vardı fakat illa gel işte bilmem facebook'a indirim yaparız vs... dediler gittim ödemeyi peşin verdim ve engellediler bu hostingin adminlerinden biri bu forumda barınıyor C4KMASTER bu konuyu niye açtım amacım ne amacım başka insanlar'da bu tuzağa düşmesin. İyi forumlar.
Geçmiş Olsun.

Geçmiş olsun, ve hakkını gerekli yerlerde arayabilirsin.

geçmiş olsun.
bi yerlere başvır ve paranı geri al bence :(

Tüm kötülüklerde bu batuhanı buluyor he :D Geçmiş olsun da neden böyle bir şeye kandın ki

Geçmiş Olsun Kardeş İnşallah Hak Yerini Bulur

Sağol.
Firmanın WHMCS lisansı yok!
Dedimya hosting bile sayılmaz.[DOUBLEPOST=1509878900,1509878848][/DOUBLEPOST]
Geçmiş Olsun Kardeş İnşallah Hak Yerini Bulur
geçmiş olsun.
bi yerlere başvır ve paranı geri al bence :(
Geçmiş olsun, ve hakkını gerekli yerlerde arayabilirsin.
Sağolun.[DOUBLEPOST=1509879062][/DOUBLEPOST]
Tüm kötülüklerde bu batuhanı buluyor he :D Geçmiş olsun da neden böyle bir şeye kandın ki
sağol inanmamın tek sebebi bunlar 2 yıl öncede vardı ben bunları 30k lık gruplarımda övdüm vs bunlar baya sipariş aldı 500 tllik kazanç sağladılar birdde bunlardan ben 16 gblik makine aldım 2 adet sonra güvendim birşey lazımdı son olanlar oldu :D,[DOUBLEPOST=1509879335][/DOUBLEPOST]
Sağol.

Dedimya hosting bile sayılmaz.[DOUBLEPOST=1509878900,1509878848][/DOUBLEPOST]

Sağolun.[DOUBLEPOST=1509879062][/DOUBLEPOST]
sağol galiba safım biraz ondan :D inanmamın tek sebebi bunlar 2 yıl öncede vardı ben bunları 30k lık gruplarımda övdüm vs bunlar baya sipariş aldı 500 tllik kazanç sağladılar birdde bunlardan ben 16 gblik makine aldım 2 adet sonra güvendim birşey lazımdı son olanlar oldu :D,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl