Doğuş Network OPSkyblock | Özel Ada = Sanal Market = Hızlı Giriş | +10 dan fazla rütbe Seni Bekliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şahin aras16

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
5
Minecraft
SahocanTR

Discord:

cemalettin#9599

dogusnw.png

SERVERDEN KARELER:

2019-01-26_20.02.58.png

2019-01-26_20.03.52.png

2019-01-26_20.53.07.png
2019-01-26_20.04.33.png

2019-01-26_20.54.21.png

zzz.png

kopyalanabilir ip=> dogusnw.keyubu.com
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Başarılar.

Son düzenleme:
Server süper bence gelin oynayın

o mapteki, SKYBLOCK yazısını nereden, copy&paste yaptınız. eski sunucumda bende kullanıyordum o yazıyı fakat; pc sıfırlıyınca yedek almayı unuttum.

Bu arada sistemler güzel; renkler geliştirilmeli. Başarılar

@CraftRosi | Arda sizin ada map'inizi kullanıyorlar ve /is yazınca CraftRosi yazıyor.

@CraftRosi | Arda sizin ada map'inizi kullanıyorlar ve /is yazınca CraftRosi yazıyor.
Yanlış Gördünüz Galiba ilk belli kişilere öyle ada verildi bu saatten sonra özel adamız vardır dün içindi o adalar -/is azdıgmızda ise dogus networkyazıyor yanlış görmüşsünüz yorumunuz için teşekkütler

o mapteki, SKYBLOCK yazısını nereden, copy&paste yaptınız. eski sunucumda bende kullanıyordum o yazıyı fakat; pc sıfırlıyınca yedek almayı unuttum.

Bu arada sistemler güzel; renkler geliştirilmeli. Başarılar
internetten buludm mapı copy paste yapmadık ama ustasıyım copy pastenin

Yanlış Gördünüz Galiba ilk belli kişilere öyle ada verildi bu saatten sonra özel adamız vardır dün içindi o adalar -/is azdıgmızda ise dogus networkyazıyor yanlış görmüşsünüz yorumunuz için teşekkütler

internetten buludm mapı copy paste yapmadık ama ustasıyım copy pastenin
bulduğunuz yerin adresini, bana da atabilir misiniz?

Discord: SharpTR#4672

doğuş network sizi uyarıyorum benim plugin paketimi kullanır sınız olacaklardan ben sorumlu deilim

doğuş network sizi uyarıyorum benim plugin paketimi kullanır sınız olacaklardan ben sorumlu deilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl