Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Citrus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 672
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Citrus

Arcenia Network & Team Zephyr
Elmaslar
938
Discord İzni
Minecraft
HyperCitrus

Discord:

Citrus#4361

Galiba bu forumda en doğru şey bu olabilir. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar...
İnsanlara gerçekleri belirtmek/göstermek artık karalama ve baltalamaya girmiş.

Forumdaki tasarım satışlarından bir tasarımcı olarak çok şikayetçiyim. Aynı tasarımların ufak tefek değişiklik yapılarak, farklı bir renk seçeneğiyle ısıtılıp ısıtılıp insanların önüne konulduğunu bir tek ben mi görüyorum? Niye kimse bu durumdan şikayetçi değil? Bir tasarımcı eleştiri ve doğrulara açık değilse tasarım yapmaması gerektiğine inanıyorum. Ya da eleştiri ve doğrulara açık olmadığını belirtsin. Bunu belirtmediği takdirde ben eleştiri veya doğruları söyleyince de karalama ve baltalama yapmış oluyorum. Artık farklı tasarımlar çıkmıyor. İnsanlar yaratıcı şeyler yapmanın peşinde değil, nasıl kolay yoldan insanları keklerim ve para kazanırım derdinde. Bu forum eskiden böyle değildi ama zaman yine olduğu gibi her şeyi değiştirdi. Bu, forumda açtığım son konu olacak ve bu foruma elveda diyeceğim. Umarım bir gün bu forum işine emek veren ve kaliteli ürünler almak isteyen insanlarla dolar (her ne kadar tamamen bir satış platformu olmasada).

Ey forum yetkilileri, kurallardan önce doğru olanın yanında olun. Eğer herkes doğruların değil, kuralların yanında olsaydı bu ülke kurulmazdı bunu da unutmayın.

Forumdaki 5. yılımın sonuna geldim. Hoşçakalın...

NOT: Konuya yazılan yorumlara geri dönüş yapılmayacaktır.

Ne yazık ki yazdıklarının hepsinde haklısın dostum eskiden herkes bir emek vererek birşeyler yapıp paylaşırdı herkes eleştiri nedir biliyordu zamanın da fakat gün geçtikçe herşey değişiyor Önüne gelen 2 paket editleyip satışa koyuyor veya 2 site editleyip satışa koyuyor tasarımda da dahil yapılıyor başkaların yaptığı şeyleri alıp editlemek çok doğru birşey değil bu durum sunucu açma konusunda da öyle herkes emek vermiyor günümüz de emek verenler de çok az kişi umarım herkes bunun farkındadır. Forumdan yönetimde tanıdığım bildiğim iyi insanlar da vardı eskiden iyi bir ortamdı fakat daha sonra forum kendini bozmaya başladı umarım bir an önce toparlamaya başlarlar.

Doğru karar, yanlış zaman. Çok geç kaldın bu kararın konusunda (:

Mesaja bakmayacağını belirtmişsin fakat söylemek istedim dediklerinin bir çoğunda haklısın fakat yetkililerin bu durumda çok bir yapaacakları yok, emir demiri keser ellerinde olan birşey değil. (Gördüğüm en haklı konulardan birisi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl