Çözüldü DO NOT REPORT THIS TO PURPUR Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ihalitisbackk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.045
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ihalitisbackk

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
44
Minecraft
halitisbackk

Discord:

ihalitisbackk#7699

Sunucumda rastgele vakitlerde görselde belirttiğim hata çıkıyor ve sunucu 10 20 saniyeliğine donuyor. Hatanın sebebini bilen var mı ?
1665262324258.png

Sunucun crash tarzı birşeye maruz kalmış anlaşılan yada çok fazla mob var bir alanda yada mobları, mobu yöneten bir eklentin buna sebep oluyor, burada dediği şey tam anlamıyla söylenmesi gerekirse "Bu bir spigot hatası değildir, eklentilerle alakalıdır."

Sunucun crash tarzı birşeye maruz kalmış anlaşılan yada çok fazla mob var bir alanda yada mobları, mobu yöneten bir eklentin buna sebep oluyor, burada dediği şey tam anlamıyla söylenmesi gerekirse "Bu bir spigot hatası değildir, eklentilerle alakalıdır."
hangi eklenti yapıyor olabilir ki? neyin yaptığı da belli değil çok sinir bozucu birşey.

unknown.png

log dosyasını atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz sana.

hata belli hocam loglarda'da görseldeki hata yazıyor onun haricinde birşey yazmıyor.
bu hatayı tetikleyen her ne ise log dosyasın da detaylı cıkmaktadır böyle hata üzerinden gidilmez log da bunu tetikleyen spigot mu eklenti mi belli olur onun için log dosyasını atarsanız detaylı yardımcı olurunuz size.

Chunk ayalarını spigot özelleştirme dosyalarından değiştirmen gerekli. Bende aynı hatayı alıyordum zamanında chunk ayarlarını bilgili bir kişiyle değiştirip tekrar dene.

Chunk ayalarını spigot özelleştirme dosyalarından değiştirmen gerekli. Bende aynı hatayı alıyordum zamanında chunk ayarlarını bilgili bir kişiyle değiştirip tekrar dene.
Bana yardımcı olabilecek bildiğiniz bir kişi var mı?

merhaba bu hata sunucu aşırı yüklendiğinde yanıt veremediğinde verdiği bir hata

Merhaba dostum, sürekli sorun yaşayıp konu açtığını gördüm de şeyi merak ettim, aldığınız Hosting'deki Destek Ekibi size yardım etmiyor mu? onlara atsanız sorununuz daha hızlı çözülür diye düşünüyorum.

Merhaba dostum, sürekli sorun yaşayıp konu açtığını gördüm de şeyi merak ettim, aldığınız Hosting'deki Destek Ekibi size yardım etmiyor mu? onlara atsanız sorununuz daha hızlı çözülür diye düşünüyorum.
Açtığım konuların çoğusunu kendim çözdüm, forumda konu açmamın sebebi size forumlarda daha hızlı yardım alabileceğimi düşünmüştüm.

Anladım, bu arada sorun düzeldi mi? ve ek olarak paper ve bukkit optimizasyonlarını yaptınız mı?

Discord adresimden bana ulaşırsan yardımcı olabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl