Tanıtım DivineDrop | Eklenti Tanıtımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dark Lord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark Lord

Work hard in silence, let success be the noise.
Elmaslar
836
Discord İzni
79698

79704

DivineDrop

DivineDrop, eşyaları yere attığınızda eşyanın sayısını, eşyanın kaç saniyedir orada olduğunu gösteren bir eklentidir. Eğer eşyayı belirli bir zaman içersinde yerden almassanız eşya otomatik bir şekilde siliniyor. Üstteki resimde gördüğünüz gibi.
Burada anlatabileceğim daha fazla şey yok, haydi bir sonraki bölümümüze geçelim.

79707

79706

Komutlar
İzinler​
Açıklamalar​
/divinedrop
divinedrop.info
Bu komut ile eklenti hakkında bilgi alırsınız.​
/divinedrop reload
divinedrop.reload
Bu komut ile eklentiyi yenilersiniz.​
/divinedrop getname
divinedrop.getname
Bu komut ile eşyanın adını alabilirsiniz.​
79709

Ayrıca eklenti 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12, 1.13, 1.14 sürümlerinde test edilmiştir, ve bu sürümlerde sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Haydi bir sonraki bölüme geçelim.

Eklenti ile ilgili bir video bulunmamakta dolayısıyla maalesef video veremeyeceğim.

Eklentiyi indirmek isterseniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(Spigot'a üye olmanız gerekiyor üye olmadan girerseniz indiremessiniz ve sayfayı göremessiniz)

Not ; Anlatılacak şey yoktu, yani eklenti çok kısaydı. Ancak eklentiyi gerçekten çok beğendim kullanmanızı tavsiye ederim. Anlatıcaklarımızı anlattığımıza göre haydi artık bitirelim.

Sevgili MCTR üyeleri, konumu okuduğunuz için teşekkür ederim. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Anlayamadığınız bir yer olduysa yorumlarda yazmayı unutmayın.
Başka bir konuda görüşmek üzere.
Saygılarımla Gökdeniz.​

Ekli dosyalar

• 1562888041593.png
    1562888041593.png
    14 KB · Görüntüleme: 154
  • 1562888060108.png
    1562888060108.png
    14 KB · Görüntüleme: 273
  • 1562888072627.png
    1562888072627.png
    14 KB · Görüntüleme: 283
  • 1562888341129.png
    1562888341129.png
    14 KB · Görüntüleme: 177
Son düzenleme:
Eklentiyi sunucumda kullanıyorum fazla bilinen eklentilerden değil gerçekten çok güzel işlevi var süresini ayarlıyarak bir eşya yere atıldığında kaç saniye içinde silineceğini vs ayarlıyabiliyorsunuz böyle nacizade bir eklentiyi tanıtman harika olmuş herkesin bildiği şeyler yerine bilgilendirici işler çıkarıyorsun çok takdir ettim eline sağlık!!

Eklentiyi sunucumda kullanıyorum fazla bilinen eklentilerden değil gerçekten çok güzel işlevi var süresini ayarlıyarak bir eşya yere atıldığında kaç saniye içinde silineceğini vs ayarlıyabiliyorsunuz böyle nacizade bir eklentiyi tanıtman harika olmuş herkesin bildiği şeyler yerine bilgilendirici işler çıkarıyorsun çok takdir ettim eline sağlık!!
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim.

Konu çok güzel olmuş eklentide bir harika.

Baya İyi Çalışmıştık :D

Güzel bir eklenti bulup tanıtığınız için teşekkürler, başarılı bir konu olmuş.

Bu eklentiyi gerçekten beğendim, işlevsel bir eklenti. Paylaşımını beğendim :)

Konu ve eklenti gayet güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl