» Display « ★ Rütbeli Faction Paketi ★ Devrim Yaratacak Paket ★ V1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MartinM9

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
192

Discord:

Lykia#1903

• Rütbe Sistemi
• Oto Lapis Satma Sistemi (Lapisteri otomatik satar)
• Ram Dostu
• 2 GB Altı Ram %50 Kaldırır.
• 2 GB Üstü Ram %100 Kaldırır.
• Paket 1.8 ve üstünde %20 çalışabilir.1.8'de %100 Çalışır!
• Örnek Sunucu ; 88.240.110.171 (ŞUANDA BAKIMDADIR AÇIK DEĞİLDİR)
• NOT : MC-TR Yetkilileri size sesleniyorum.Yetkili arkadaslarım resim ekliyemedim kaldırmassanız sevinirim bilgisayarım müsait değil iyi forumlar.. :)
• İyi Kullanımlar.

HAKKIMIZDA

• Pluginleri tek kişi yapmaktadır
• Pluginler reklam içermemektedir (içerirse ulaşınız)
• İlk Plugin Paketimimizdir
• V2 Gelmesini İstiyorsanız Konuyu beğenerek bunu sağlayabilirsiniz.
• Örnek Sunucu Yakında Açılacaktır.

KURALLAR :

• Kesinlikle paket sizinmiş gibi göstermek yasaktır.
• Diğer sunucuların içerdiği oto mesaj vermek yasaktır.
• Paket ücretsizdir,satmak yasaktır.
• Paketi herhangi birine vermek yasaktır.
• Paketi kendinize göre editleyebilirsiniz fakat sizinmiş gibi göstermek yasaktır.
• Pakete din,ırk, ayrımı gibi şeyleri oto mesajlamak yasaktır.
• Paketi kendiniz bozduktan sonra paketi geliştirenlere suç atmak yasaktır.

Fotoğraflar ;

Sunucuya Giriş ;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sohbet Silme /sil ;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Event Menüsü /event ;

Herkeze Para Verme /herkeseparaver;

Yasaklı Komut Kullanma /pl-/bukkit:pl

Tüm Pluginler /plugins ;

İndirme Linki ;

Virüs Total ;

Son düzenleme:
Display « ★ Rütbeli Faction Paketi ★ Devrim Yaratacak Paket ★ V1 ben burda senin yaptığın hiç bir şeyi göremedim yanlış anlamanı istemem sadece söylemek istedim ve pakette bunlara rağmen çok gereksiz plugin gördüm fakat bunları toplayıp güzel bi paket yapmaya çalışmışsın biliyorum bende pluginer değilim fakat bazı şeylerden anlıyorum ama güzel yapmaya çalışmışsın başlığıda keşke
Display « ★ Rütbeli Faction Paketi ★ Devrim Yaratacak Paket ★ V1 (ALINTI VARDIR) yapsaydın güzel ola bilirdi. @MartinM9

Son düzenleme:
Alıntı deseydi keşke

Display « ★ Rütbeli Faction Paketi ★ Devrim Yaratacak Paket ★ V1 ben burda senin yaptığın hiç bir şeyi göremedim yanlış anlamanı istemem sadece söylemek istedim ve pakette bunlara rağmen çok gereksiz plugin gördüm fakat bunları toplayıp güzel bi paket yapmaya çalışmışsın biliyorum bende pluginer değilim fakat bazı şeylerden anlıyorum ama güzel yapmaya çalışmışsın başlığıda keşke
Display « ★ Rütbeli Faction Paketi ★ Devrim Yaratacak Paket ★ V1 (ALINTI VARDIR) yapsaydın güzel ola bilirdi. @MartinM9
alıntı yok demedin dostum yapamadığım pluginleri farklı farklı düzelterek bazı paketlerden aldım iyi forumlar.

ParsBT Plugin paketinin isim bölgeleri değiştirilmiş :(

Güzel Olmuş Emegine Saglık Ama Hazır Bir Spawnda Ekleseydiniz Süper Olabilirdi. Yinede Teşekürler.

Selam Dostum, Plugin paketinde biraz daha gelişmelisiniz ve Düzenli bir Konu yapmanızı Öneririm
Aksi halde konunuz kapanabilir veyada Çöp Arşiv bölümüne kaldırabilir. Biraz daha Gelişmelisiniz

Merhabalar dostum öncelikle iyi forumlar.ParsBT Plugin paketinin sadece serverlistplus'u alıntıdır.Beğenmediyseniz kullanmayınız.iyi forumlar dilerim.

Merhabalar dostum öncelikle iyi forumlar.ParsBT Plugin paketinin sadece serverlistplus'u alıntıdır.Beğenmediyseniz kullanmayınız.iyi forumlar dilerim.
skript lerin çogu da alıntı

Yanlış Anlama Fakat Alıntı Gibi Duruyor Ve Konunuz Çok Düzensiz Bir Sonraki Konuda Düzeltirseniz Daha Çok İndirmeye Ulaşabilirsiniz
İyi Forumlar Dilerim...

İletişim İçin (Kl Javadev Asistan)
İLETİŞİM:
mail:[email protected]

Merhabalar dostum öncelikle iyi forumlar.ParsBT Plugin paketinin sadece serverlistplus'u alıntıdır.Beğenmediyseniz kullanmayınız.iyi forumlar dilerim.[DOUBLEPOST=1485198444,1485190465][/DOUBLEPOST]
Güzel Olmuş Emegine Saglık Ama Hazır Bir Spawnda Ekleseydiniz Süper Olabilirdi. Yinede Teşekürler.
iyi kullanımlar güzel kardeşim <3

PL Ler Alıntı :)

V2 Gerek Yok KG

• Rütbe Sistemi
• Oto Lapis Satma Sistemi (Lapisteri otomatik satar)
• Ram Dostu
• 2 GB Altı Ram %50 Kaldırır.
• 2 GB Üstü Ram %100 Kaldırır.
• Paket 1.8 ve üstünde %20 çalışabilir.1.8'de %100 Çalışır!
• Örnek Sunucu ; 88.240.110.171 (ŞUANDA BAKIMDADIR AÇIK DEĞİLDİR)
• NOT : MC-TR Yetkilileri size sesleniyorum.Yetkili arkadaslarım resim ekliyemedim kaldırmassanız sevinirim bilgisayarım müsait değil iyi forumlar.. :)
• İyi Kullanımlar.

HAKKIMIZDA

• Pluginleri tek kişi yapmaktadır
• Pluginler reklam içermemektedir (içerirse ulaşınız)
• İlk Plugin Paketimimizdir
• V2 Gelmesini İstiyorsanız Konuyu beğenerek bunu sağlayabilirsiniz.
• Örnek Sunucu Yakında Açılacaktır.

KURALLAR :

• Kesinlikle paket sizinmiş gibi göstermek yasaktır.
• Diğer sunucuların içerdiği oto mesaj vermek yasaktır.
• Paket ücretsizdir,satmak yasaktır.
• Paketi herhangi birine vermek yasaktır.
• Paketi kendinize göre editleyebilirsiniz fakat sizinmiş gibi göstermek yasaktır.
• Pakete din,ırk, ayrımı gibi şeyleri oto mesajlamak yasaktır.
• Paketi kendiniz bozduktan sonra paketi geliştirenlere suç atmak yasaktır.

Fotoğraflar ;

Sunucuya Giriş ;

Sohbet Silme /sil ;

Event Menüsü /event ;

Herkeze Para Verme /herkeseparaver;

Yasaklı Komut Kullanma /pl-/bukkit:pl

Tüm Pluginler /plugins ;

İndirme Linki ;

Virüs Total ;
keşke haritasıyla birlikte verseydin öyle daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl