Arda_Kendirli
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 1
on load:
set {disguiseisimler1::*} to "ahmet" and "mehmet" and "ali" and "gaming" and "excalibur" and "hızır" and "affetmez"
set {disguiseisimler2::*} to "pro" and "pvp" and "Gamer" and "bro" and "brawler" and "super"
command /disguise <text>:
permission: disguise.disguise
trigger:
send "&2Disguise İşlemi Başlamakdadır......."
set {_isim} to random element out of {disguiseisimler1::*}
set {_isimyan} to random element out of {disguiseisimler2::*}
set {_sa} to random integer between 100 and 1000
set {eskiisim::%player%} to player's display name
set {eskitab::%player%} to player's tablist name
set player's display name to "&6Oyuncu &8%{_isim}%%{_isimyan}%%{_sa}%"
set player's tablist name to "&6Oyuncu &8%{_isim}%%{_isimyan}%%{_sa}%"
command /undisguise:
permission: disguise.disguise
trigger:
{eskiisim::%player%} and {eskitab::%player%} is set
set player's display name to {eskiisim::%player%}
set player's tablist name to {eskitab::%player%}
delete {eskiisim::%player%} and {eskitab::%player%}
daha kapsamlı bişi olsa olurmu şey yaptıklarını görmüştüm bitane dosya oluşturuyolardı ordan rastgele isim seçiyolardıKod:on load: set {disguiseisimler1::*} to "ahmet" and "mehmet" and "ali" and "gaming" and "excalibur" and "hızır" and "affetmez" set {disguiseisimler2::*} to "pro" and "pvp" and "Gamer" and "bro" and "brawler" and "super" command /disguise <text>: permission: disguise.disguise trigger: send "&2Disguise İşlemi Başlamakdadır......." set {_isim} to random element out of {disguiseisimler1::*} set {_isimyan} to random element out of {disguiseisimler2::*} set {_sa} to random integer between 100 and 1000 set {eskiisim::%player%} to player's display name set {eskitab::%player%} to player's tablist name set player's display name to "&6Oyuncu &8%{_isim}%%{_isimyan}%%{_sa}%" set player's tablist name to "&6Oyuncu &8%{_isim}%%{_isimyan}%%{_sa}%" command /undisguise: permission: disguise.disguise trigger: {eskiisim::%player%} and {eskitab::%player%} is set set player's display name to {eskiisim::%player%} set player's tablist name to {eskitab::%player%} delete {eskiisim::%player%} and {eskitab::%player%}
o dosyayı ayarlaman gereklidaha kapsamlı bişi olsa olurmu şey yaptıklarını görmüştüm bitane dosya oluşturuyolardı ordan rastgele isim seçiyolardı
tamam daha iyi bişi çıkmassa son çare olarak kullanırıö çünkü burda isimleri arttırarak sunucu daha çok yorulur yani ben 3 5 isim koymam 150 200 isim koyatım ondada bana sıkıntı çıkarıro dosyayı ayarlaman gerekli
burda isimleri arttırabilirsin
pekde çıkarmaztamam daha iyi bişi çıkmassa son çare olarak kullanırıö çünkü burda isimleri arttırarak sunucu daha çok yorulur yani ben 3 5 isim koymam 150 200 isim koyatım ondada bana sıkıntı çıkarır
! metemoii#9257
onun yerinedaha kapsamlı bişi olsa olurmu şey yaptıklarını görmüştüm bitane dosya oluşturuyolardı ordan rastgele isim seçiyolardı
on first join:
add "%player%" to {disguise}
bunu direk /d veya /disguise ile yaparsan daha çok sevinirimonun yerine
böyle yaparak, sunucularnıza girin kişilerin adlarını, random seçebilir, eğer isterseniz seve seve yapabilirim böyle birşey.Kod:on first join: add "%player%" to {disguise}
tamamda her oyuncu çıkabilir ? o anda sunucuda oynayan oyuncu bile çıkabilironun yerine
böyle yaparak, sunucularnıza girin kişilerin adlarını, random seçebilir, eğer isterseniz seve seve yapabilirim böyle birşey.Kod:on first join: add "%player%" to {disguise}
! metemoii#9257
Bundan sorun cıkmaz diye tahmin ediyorum alt tarafı? nE :dtamamda her oyuncu çıkabilir ? o anda sunucuda oynayan oyuncu bile çıkabilir
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!