Tanıtım Discord'un Türkiye ve diğer 2 ülke için yaptığı yeni fiyatlandırma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

emirtemur

Ziyaretçi
EGS_Discord_Nitro_2560x1440_withlogo_2560x1440-944994658df3b04d0c4940be832da19e.png

Merhaba!
Discord'un Türkiye ve diğer 2 ülke için yaptığı yeni fiyatlandırmayı konuşacağız bugün sizinle.

Biliyorsunuz ki, Türkiye üzerinde dolar yüksek bir fiyatta ve çoğu Discord kullanan arkadaşlarımız maalesef ki nitro alamamaktaydı. Fakat birkaç gün önce fiyatlar üzerinde yapılan güncellemeyle birlikte fiyatlar herkesin alabileceği bütçe dostu hâline getirildi.

Discord; Türkiye, Brezilya ve Polonya'da fiyatlarını güncelleştirdi.
Tabii bu güncelledikleri fiyatlar şu anlık masaüstü için geçerli oluyor, mobilden olmuyor maalesef ki.
Güncellenen fiyattan yararlanmak için, Türkiye bölgesinde yer alan bir kredi kartınızın olması gerekiyor. Çünkü bu kredi kartını Discord üzerine girdiğinizde bölgeye göre para çekiyor.

Bu yeni yapılan güncellemede maalesef ki hediyelik alınan nitrolar yine Amerikan Doları üzerinden hesaplanacak.
Yani siz yine fiyattan yararlanabileceksiniz fakat arkadaşınıza alırken maalesef ki Dolar üzerinden yine ödeyeceksiniz.

Bu arada bu yapılan güncellemeler sadece nitro için değil, aynı zamanda takviyeler içinde yapıldı!

1631352850664.png

Yeni fiyatlandırma bu şekilde :)

Okuduğunuz için teşekkür ederim, görüşmek üzere ?

hapşuuuuuuu

Türkiye adına gayet tadında bir değişiklik olmuş. Geri dönüşler Discord yetkililerini memnun edecektir. Bu denli yararlı bir bilgiyi hızlı paylaştığınız için teşekkür ederim.

Discord'un verdiği ücretsiz 3 aylık nitrolar da tam şu zamanlar bitecekti, Discord çok doğru bir strateji uyguluyor. Aylık 13 lira gibi bir fiyat da gayet makul gözüküyor. Özellikle Discord'u aktif kullananların işine yarayacak bu fiyatlandırma. Konu süper, eline sağlık

klasik nitronun fiyatı iyi olmuş. :-)

Discord ve Twitch gibi firmaların ekonomimiz açısından bizi düşünmesi çok ince bir davranış. Teşekkür etmek düşer :)

İyi bir gelişme olmuş, şu sıralar aylık 100₺ ile nitro alabilecek pek kişi olduğunu sanmıyorum.

Çok iyi bir geliştirme olmuş, hemen aldım zaten

<3

1 sene sonra falan gelseydi keske nitroya 1017 tl harcadikjtan sonra üzdü

o fiyatı görünce corona kapcak kadar mutlu oldum:D (covid kapmayı sevmekmi .d)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl