EditeY
Karanlık taraftan merhaba!
- Elmaslar
- 282
- Minecraft
- god-tengri
Discord:
tengri#7983
1 hafta önce discorda rapor atmıştım bu gün cevap geldi, birisini yaşı küçük diye raporlamıştım adam mesajını sonradan sildi raporum cevaplandığında böyle bir mesaj geldi;
Böyle bir mesaj geldi, siz ne düşünüyorsunuz?
Ben ilk discord bizi kandırmak için yazıyor sandım fakat adam discordda onlineydi.
Discord göremiyorsa bunu neden söylüyor diye düşünüyorum
Merhaba,
Ne yazık ki, mesaj silinmiş görünüyor. Bir mesaj veya resim silindiğinde, bu tamamen sunucularımızdan silindiği anlamına gelir ve bu nedenle içeriği doğrulayıp herhangi bir müdahalede bulunamayız.
Eğer kullanıcı bu mesaj dışında yaşını başka bir yerde açıkladıysa, lütfen bize o mesajın bağlantısını ilet.
Unutma ki ekran görüntülerini, bot kayıtlarını, platform dışı bilgileri veya eklentileri içeriği doğrulamak için kullanamamaktayız.
İçtenlikler,
Discord Güvenlik Ekibi
Ne yazık ki, mesaj silinmiş görünüyor. Bir mesaj veya resim silindiğinde, bu tamamen sunucularımızdan silindiği anlamına gelir ve bu nedenle içeriği doğrulayıp herhangi bir müdahalede bulunamayız.
Eğer kullanıcı bu mesaj dışında yaşını başka bir yerde açıkladıysa, lütfen bize o mesajın bağlantısını ilet.
Unutma ki ekran görüntülerini, bot kayıtlarını, platform dışı bilgileri veya eklentileri içeriği doğrulamak için kullanamamaktayız.
İçtenlikler,
Discord Güvenlik Ekibi
Böyle bir mesaj geldi, siz ne düşünüyorsunuz?
Ben ilk discord bizi kandırmak için yazıyor sandım fakat adam discordda onlineydi.
Discord göremiyorsa bunu neden söylüyor diye düşünüyorum