muzyiyenuzum
Nasıl oluyor o?discord srv kullanmani onermirmuyorum botun tokeni patlarsa hem discord sunucundan hemde oyun sunucundan olursun.
susgun
Dikkatli olursa botun tokenini kimse ele geçirmez.discord srv kullanmani onermirmuyorum botun tokeni patlarsa hem discord sunucundan hemde oyun sunucundan olursun.
Crack ve kaynağı belli olmayan eklentilerden uzak durman yeterli.Nasıl oluyor o?
muzyiyenuzum
discord botuyle kendilerine en ust permi verebilirler oyunds ise perm odasi varsa srvde op verebilirler antiop is gormez oyle olursada yani oyuna bagli hic bo botu onermitorum ama mcstatus apisiyle o istedigin aktif gosterme ayri olarak gozukebilir?Nasıl oluyor o?
Bot yapmayı bilmediğim için mecbur kullanıyorumdiscord botuyle kendilerine en ust permi verebilirler oyunds ise perm odasi varsa srvde op verebilirler antiop is gormez oyle olursada yani oyuna bagli hic bo botu onermitorum ama mcstatus apisiyle o istedigin aktif gosterme ayri olarak gozukebilir?
muzyiyenuzum
boyle botlar pub olabilir az uz gpt yardimi alsaniz bile yapabilceginiz kadar kolayBot yapmayı bilmediğim için mecbur kullanıyorum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!