Discord'dan anlayan birisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AyazDuru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AyazDuru

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
12
Minecraft
AyazDuruu

Discord:

ayazpw

Merhabalar, ben Ayaz açmış olduğumuz OynakNetwork serveri için discord sunucusu açıcağız ve bu discord serverini yapacak bir kişiye ihtiyacımız var durumumuz olmadığı için ücretsiz birisini arıyoruz sunucuda vip vesaire verebiliriz lütfen özelden ulaşın.

Yardımcı olabilirim Discord adını verirsen ekleyebilirim, benim ki Acyd#8229 veya sunucu adresini verebilirsin.

Yardımcı Olabilirim Discord Adresim 'Master#6369 Ekleyiniz Beklemedeyi %90 anlarım

Merhabalar, ben Ayaz açmış olduğumuz OynakNetwork serveri için discord sunucusu açıcağız ve bu discord serverini yapacak bir kişiye ihtiyacımız var durumumuz olmadığı için ücretsiz birisini arıyoruz sunucuda vip vesaire verebiliriz lütfen özelden ulaşın.
Merhaba öncelikle kendimi tanıtayım discord hakkında 2.5 yıllık bir geçmişim var analdıgım kadarıyla sunucu ayarlamayı bilmiyorsun istersen hem sunucunu ayalaryıp hemde bot gibi vb, işleri halledebilirim gönlünden koparsa vip verebilirsin (bişey vermesende yaparım sorun olmaz) bana ulaşmak istersen bana mesaj yazman yeterlidir VN ¤ HypelX#1423

birşey vermene gerek yok bana ulaş pocan#9829 sana en kralını yaparım :)

İstersen, yardım edebilirim. Merak etme en iyi şekilde ayarlaya bilirim ve örnekte atabilirim.

Discord: Soofly#7803​

Merhaba . Discord sunucusu düzenlemesi yapabilirim senin için. Ek olarak sunucuna özel sunucuna harika özellikler katacak bir botta Kodlayabilirim. Discord dan eklemen yeterli olacaktır!

Discord: Aronshire#7244

Merhaba . Discord sunucusu düzenlemesi yapabilirim senin için. Ek olarak sunucuna özel sunucuna harika özellikler katacak bir botta Kodlayabilirim. Discord dan eklemen yeterli olacaktır!

Discord: Aronshire#7244

Bana ulaşabilirmisin ?

Dİscord : ZyuzAx#8780

Discord Konusunda yardım edebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl