Çözüldü Discord'daki abone perm'ini minecraft'ta otomatik olarak tag verme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maiar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 687
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maiar

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
lmaiarl

Discord:

maiar#2159

Merhaba arkadaşlar. Ben sunucuma; Discord sunucumdaki "subs" yetkisindeki kişilerin, minecraft'ta ayarladığım "Abone" yetkisine otomatik olarak geçirebilecek bir plugin ve skript her ne ise ondan yapmak istiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Para ile yaparım diyen varsa fazla param yok, ucuza yapacak olan olursa konuşabiliriz. Şimdiden teşekkürler.

DiscordSRV eklentisi işinizi görecektir indirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıkla
tamamdır bunu kurdum fakat rolleri senkronize edemiyorum. Tab'da rol gözükmüyor.
discordsrv eklentisindeki senkronize dosyasındaki gerekli alan şöyle
GroupRoleSynchronizationGroupsAndRolesToSync: {"Subs": "discorddaki subs perminin id'si girildi buraya"}

tamamdır bunu kurdum fakat rolleri senkronize edemiyorum. Tab'da rol gözükmüyor.
discordsrv eklentisindeki senkronize dosyasındaki gerekli alan şöyle
GroupRoleSynchronizationGroupsAndRolesToSync: {"Subs": "discorddaki subs perminin id'si girildi buraya"}
tabda rolün gözükmesi için yetkileri ayarlamalısınız bu yetkiye sahip oyuncu tabda şöyle gözüksün gibi

prefix suffix vesaire ekledim ama, başka ne yapmam gerekiyor

Bunları yaptınız mı?
1615471168359.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl