Discord YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lynch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 834
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lynch

Göz Düşürme Sanatı Nedir?
Elmaslar
1.702

Discord:

Lynch#7622

Merhabalar, bugün bu hatayı almaya başladım.Ana hesabıma kayıtlı olan telefon numarasını başka bir hesaba yazdım ve ana hesabından silindi. 8 saatir ana hesabıma erişemiyorum.

Telefon numaramı girince "Bu telefon numarası başka bir hesapta kullanılıyor" fakat hiç bir hesabımda telefon numarası yok. Açtığım yan hesap da ise o telefon numarasını silmiştim.

Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

IMG_20210611_202851.jpg
Böyle bir hata alıyorum.

Aynı soruna yakından şahit oldum, destek hattına mail attık ve telefon numarasının geçerli olarak gözükmesinin kendi ellerinde olmadığını sistemin otomatik olarak düzelttiğini söylediler, telefon numarasını 2 yıl aradan sonra artık kullanabiliyoruz ?

Aynı sorun dün bende de vardı.
Daha öncesinde bot doğrulamaya düşüp o numaranı verdiysen böyle saçma bir hata alabiliyorsun. Çözümü ise daha öncesinde girdiğin hesaplardan bağlantısını kopar olmadıysa başka telefon numarasıyla doğrulamalısın.
Peki bu telefon numarası kaç günde düzeliyor "farklı hesap" kısmından, 1 gün veya 30 gün içerisinde değişiyor.
Eğer olmadıysa destek talebinde gün belirterek öncelik sağlayabilirsiniz.
İyi forumlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl