Bulundu Discord webhook Event Timer?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alfredo'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 504
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alfredo'

aynen kardeşim aras kargo, aç kapıyı
Elmaslar
118

Discord:

berqtcann

image.png

Merhaba, elimde şöyle bir eklenti var "hEventAnnouncer" adında çalışıyor, bir hata almıyorum fakat sürüm eski uyarısı veriyor. Bu yüzden kullanmayı pek istemiyorum. Güncel 1.19.4 sürümü destekleyen bu tarz bir eklenti var mı, varsa ismi nedir?

Ekli dosyayı görüntüle 235862
Merhaba, elimde şöyle bir eklenti var "hEventAnnouncer" adında çalışıyor, bir hata almıyorum fakat sürüm eski uyarısı veriyor. Bu yüzden kullanmayı pek istemiyorum. Güncel 1.19.4 sürümü destekleyen bu tarz bir eklenti var mı, varsa ismi nedir?
Eski sürüm uyarısı verip herhangi bir sorun çıkarmıyorsa sorun olacağını düşünmüyorum. Ayrıca yazdığınız eklentiyi aradım ama bulamadım ve ayrıca bu işleve sahip eklentiler aradım ama bulamadım. Eklentinin linkini atabilirmisiniz?

Eski sürüm uyarısı verip herhangi bir sorun çıkarmıyorsa sorun olacağını düşünmüyorum. Ayrıca yazdığınız eklentiyi aradım ama bulamadım ve ayrıca bu işleve sahip eklentiler aradım ama bulamadım. Eklentinin linkini atabilirmisiniz?
Eklentiyi ben de bulamadım maalesef. Elimde kalma eski bir pakette buldum. Nereden geldiğini hiç bilmiyorum. Sorun çıkartmıyor evet ama güncel değil uyarısı veriyor, ileride bir sorun çıkartabilir diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl