benjamin17
Eski sürüm uyarısı verip herhangi bir sorun çıkarmıyorsa sorun olacağını düşünmüyorum. Ayrıca yazdığınız eklentiyi aradım ama bulamadım ve ayrıca bu işleve sahip eklentiler aradım ama bulamadım. Eklentinin linkini atabilirmisiniz?Ekli dosyayı görüntüle 235862
Merhaba, elimde şöyle bir eklenti var "hEventAnnouncer" adında çalışıyor, bir hata almıyorum fakat sürüm eski uyarısı veriyor. Bu yüzden kullanmayı pek istemiyorum. Güncel 1.19.4 sürümü destekleyen bu tarz bir eklenti var mı, varsa ismi nedir?
Eklentiyi ben de bulamadım maalesef. Elimde kalma eski bir pakette buldum. Nereden geldiğini hiç bilmiyorum. Sorun çıkartmıyor evet ama güncel değil uyarısı veriyor, ileride bir sorun çıkartabilir diye düşünüyorum.Eski sürüm uyarısı verip herhangi bir sorun çıkarmıyorsa sorun olacağını düşünmüyorum. Ayrıca yazdığınız eklentiyi aradım ama bulamadım ve ayrıca bu işleve sahip eklentiler aradım ama bulamadım. Eklentinin linkini atabilirmisiniz?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!