⚠️ Discord Üzerinden RAT Tuzağı – KittensCraft

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmZoom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1766756278646.webp

Host değiştirip değiştirip açıyorlar​

Son düzenleme:
Hile kontrolü adı altında ratda yükleyebiliyorlar bilgisayarınıza bazı sunucularda dikkatli olun bir arkadaşım yaşadı sunucu adı vermek istemiyorum.

Hile kontrolü adı altında ratda yükleyebiliyorlar bilgisayarınıza bazı sunucularda dikkatli olun bir arkadaşım yaşadı sunucu adı vermek istemiyorum.
en iyisi markalaşmış sunucularda oynamak ciddi şekilde

whois kayıtlarına baktığımızda domainin godaddy'den alındığını gördük ve kötüye kullanım maillerini kullanarak mail attık umarım ilgilenip çözerler. bu site 20-21 gündür açık
Teşekkürler elinize sağlık. hala sitesi kapanmamış ve yapmaya devam ediyorlar. Geçen haftada bir tane vr oyunu üzerinden plugin indirtmeli adrese ulaşıp rat atıyorlardı elinize sağlık kız pfpli kişilere bişi indir derlerse indirmeyin. Eğer reverse hacking yapabilicekseniz indirin :D
1767097266324.webp

Teşekkürler elinize sağlık. hala sitesi kapanmamış ve yapmaya devam ediyorlar. Geçen haftada bir tane vr oyunu üzerinden plugin indirtmeli adrese ulaşıp rat atıyorlardı elinize sağlık kız pfpli kişilere bişi indir derlerse indirmeyin. Eğer reverse hacking yapabilicekseniz indirin :DEkli dosyayı görüntüle 277230
“Kız profili + Discord daveti + dosya indir” üçlüsünü görünce direkt alarm çalıyor artık

daraldım artık.
1767907154280.webp

Bu tarz bir baiti yiyecek kişiyi bırakın yesin zaten.

1768238586059.webp
1768238625790.webp

hepsi beni mi buluyo. sonunda biri patladı :d

Amaçları zaten sizin gibi birilerini değil, Çocukların şeylerini ele geçirmek, Sonuçta kolay kanıyorlar.

Böyle kişilere nasıl denk geliyonuz anlamadım :D
Şimdide kızlara sarmışlar :D dikkatli olmak lazım
1768939534720.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl