Discord Sunucumuza Logo Tasarla!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Batuhan Yenidogan

once upon a time
Emekli
Elmaslar
1.558

Discord:

Batuhan Yenidogan#6666

yeni_logo.png

Selam MC-TR ailesi! Yeni etkinliğimizi gördünüz mü? Foruma ait Discord sunucusunun logosu için daha önce bir yarışma yapmıştık. Aradan tam tamına 7 ay geçti. Şimdi ise tekrardan böyle bir yarışma - etkinlik yapmak istedik. Sizlerden istediğimiz forum Discord sunucusu için logo tasarlamanız.

Logo tamamen size ait olup daha önce hiçbir kişi veya kurum tarafından kullanılmaması gerekiyor. Yani %100 size ait olacak. Tabii ki 1. olan kişiye de olmazsa olmazımız hediyelerimiz de mevcut. Şimdi ise kriterlerimiz ve ödüllerimize geçelim.

Kriterlerimiz:
- Tasarım (logo) %100 size ait olmak zorundadır.
- Tasarım özgün olmalı, özenilmiş veya taklit edilmiş bir logo olmamalı.
- Logo boyutu 512*512 boyutunda olmalı.

Ödüllerimiz:
- 1 aylık forum Premium üyelik,
- Yarışmada 1. olan kişiye "Bir kahve daha?" madalyası,
- 1. olan kişiye"Etkinlik Birincisi" tagı verilecektir.

Sizde hiç beklemeden forumumuz için bir logo tasarla ve "Dagon" adresinden bize yolla. Sonuçlar 15 Mart tarihinde açıklanacaktır. -Sevgiler.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Bu tarz bir yarışmayı mimari alanında da bekliyoruz. Birilerinin birşeyler öğrenmesi lazım...

@Pinguin çok iyi yapabilir diye düşünüyorum.

Bence şu anki güzel :P

Ekli dosyayı görüntüle 64200

Selam Minecraft Türkiye ailesi! Yeni etkinliğimizi gördünüz mü? Foruma ait Discord sunucusunun logosu için daha önce bir yarışma yapmıştık. Aradan tam tamına 7 ay geçti. Şimdi ise tekrardan böyle bir yarışma - etkinlik yapmak istedik. Sizlerden istediğimiz forum Discord sunucusu için logo tasarlamanız.

Logo tamamen size ait olup daha önce hiçbir kişi veya kurum tarafından kullanılmaması gerekiyor. Yani %100 size ait olacak. Tabii ki 1. olan kişiye de olmazsa olmazımız hediyelerimiz de mevcut. Şimdi ise kriterlerimiz ve ödüllerimize geçelim.

Kriterlerimiz:
- Tasarım (logo) %100 size ait olmak zorundadır.
- Tasarım özgün olmalı, özenilmiş veya taklit edilmiş bir logo olmamalı.
- Logo boyutu 512*512 boyutunda olmalı.

Ödüllerimiz:
- 1 aylık forum Premium üyelik,
- Yarışmada 1. olan kişiye "Bir kahve daha?" madalyası,
- 1. olan kişiye"Etkinlik Birincisi" tagı verilecektir.

Sizde hiç beklemeden forumumuz için bir logo tasarla ve "Dagon" adresinden bize yolla. Sonuçlar 15 Mart tarihinde açıklanacaktır. -Sevgiler.
Eskisi bence gayet hoş ( @Aselgeia yaptı sonuçta tabii güzel olacak :D) fakat farklılık iyidir. ( @Aselgeia Yenisinide sen yapsana :;p)

@Aselgeia nın logosu bayağı iyiydi açıkçası, değişmesi garip oldu. Bir yıl dayanır diye düşünmüştüm ben.

@Aselgeia Evreeen alıp götürüyorlar senin Icon'u yetişşşş...

discord üzerinden bana ulaşırsanız karşılık istemeden yapabilirim AenR#0119

Son düzenleme:
Tasarımmım Güzel olsa ilk baş şu profilimdeki s harfine güzel bi resim koyardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl