Discord sunucumu nasıl büyütebilirim ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hydref
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.523
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başlarda üye çekmek için j4j yapabilirsin sunucuyu büyük göstermek için ekibinle chat çevirin j4j den dolayı sunucu kalabalık da görünüceği için sıkıntı olmaz bence .
j4j nedir ?

"Join For Join" yani ben senin attığın sunucuya katılacağım sen de benim gibi karşılıklı davet. Bunu yapmak yerine partnerlik için birkaç sunucu ile görüşebilirsiniz. Zaten öyle öyle yavaş yavaş üye sayısı artacaktır.

"Join For Join" yani ben senin attığın sunucuya katılacağım sen de benim gibi karşılıklı davet. Bunu yapmak yerine partnerlik için birkaç sunucu ile görüşebilirsiniz. Zaten öyle öyle yavaş yavaş üye sayısı artacaktır.
Ama bi sorun var kimse 50 kişilik sunucuyla partner yapmaz ayrıca aktif yetkili kadrosu lazım .

Ama bi sorun var kimse 50 kişilik sunucuyla partner yapmaz ayrıca aktif yetkili kadrosu lazım .
Paraya kıyıp yüksek üye sayısına sahip olan sunucularda ücretli bir şekilde reklam yaptırabilir.

J4J Gereksiz ve sunucuyu kötülemek dışında bir etkisi yoktur.
Yapıldığın fark edildiğinde her türlü kelimeye maruz kalman mümkün.

Onun dışında forumlarda flama alarak kendini tanıtarak yavaş yavaş zaten büyürsün.​

Ben dc swm büyüsn diye hiç para yatırmadım sonucundan memnunum J4J gereksiz olabilir ama başlarda kalabalık görünmek önemli bene . benim fikrim bu .

BRUH kimlemi yapıcaksın amacı j4j olan bissürü sunucu var

Ben dc swm büyüsn diye hiç para yatırmadım sonucundan memnunum J4J gereksiz olabilir ama başlarda kalabalık görünmek önemli bene . benim fikrim bu .
J4J Fark edildiğinde çoğu üye bu yüzden çıkabilir ve sunucunuzun adı kirlenebilir.​

Bence discord büyütmek o kadar önemli bir konu olmamalı. İlk önce işinizi düzgün yaptığınız sürece hızlı bir şekilde büyüye bilirsiniz. Örneğin kendi discordumdan örnek verecek olursam. 400+ kişisi var büyük bir rakam değil. Ama bunlar zamanla beni tanıyan veya ekibimi duyup gelen insanlar oldu. Kezza olympos un 2k+ i geçkin üyesi vardı ama kapattım.

Zamanla yavaş yavaş olacak bir şey aceleye mahal yok bence. :D​

Bence discord büyütmek o kadar önemli bir konu olmamalı. İlk önce işinizi düzgün yaptığınız sürece hızlı bir şekilde büyüye bilirsiniz. Örneğin kendi discordumdan örnek verecek olursam. 400+ kişisi var büyük bir rakam değil. Ama bunlar zamanla beni tanıyan veya ekibimi duyup gelen insanlar oldu. Kezza olympos un 2k+ i geçkin üyesi vardı ama kapattım.

Zamanla yavaş yavaş olacak bir şey aceleye mahal yok bence. :D​
Zamanla ilerleyeceğimizi düşünüyorum :)

Piyasaya partner botları çıktı, inceleyebilirsin.

Merhabalar dostum, Öncellikle Ücretli Şeylerin Çekilişini Yapmalısın Biona Discord Linkini Yazarsan Ordan Gelirler,Youtubede Sunucunun Reklamını Yapmalısın,DM Reklam'ları Yapabilirsin, Partnerlik Alabilirsin Önerilerim Bu Kadardı İşine Yaradıysa Rica Ederim :)

Merhabalar dostum, Öncellikle Ücretli Şeylerin Çekilişini Yapmalısın Biona Discord Linkini Yazarsan Ordan Gelirler,Youtubede Sunucunun Reklamını Yapmalısın,DM Reklam'ları Yapabilirsin, Partnerlik Alabilirsin Önerilerim Bu Kadardı İşine Yaradıysa Rica Ederim :)
teşekkür ederim hocam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl