Discord Sunucum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan be humble
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 987
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

be humble

Ege'Kaan
Elmaslar
59
Selamlar. Minecraft sunucum için discord adresi açtım ama aklıma bir sürü şey eklemek geliyor sizin fikirleriniz var ise bana yazarsanız sevinirim.

Gateway botu ekeleyip cekilis yapabilirsin. Böylece oyuncularin aktif olmasi gerekmez.

Fikrin için teşekür ederim hemen ekleyeceğim daha aklında fikir var ise yazarsan sevinirim :)

Oyuncuların oyun içindeki arkadaşları ile discord üzerinden konuşmaları için bi ses kanalı açabilirsin.

Fikrin için teşekür ederim hemen ekleyeceğim daha aklında fikir var ise yazarsan sevinirim :)
Discord sunucuna davet botu (Vote Bot) ekleyerek sunucu discord'una belirli kişi davet edenlere VIP,Donor gibi özel üyelikler verebilirsin.

Minecraft sunucunun chatini dicorda aktar sunucuda olmayan yetkililer erişim sağlayabilsin diye.

Sayı sayma, kelime tamamlamaca gibi etkinlik kanalları açabilirsin. Eğlenceli olabilir.

mee6 botu ile level sistemi ekleyebilirsin.

Ben zamanında Roleplay ( RPG ) tarzı sunucular açmıştım. Eskiden olan Artstotzka sunucusu toplam 1763 kişiydi. Böyle bir Discord sunucusunu geri açmayı planlıyorum.

kod bilgin varsa diiscord botunu kendin yapabilirsin

yada para ile bot alabilirsin yazmayı unuttum

bol bol çekiliş yapabilirsin botlar ekleyip duzenli bir hale getirebilirsin discordunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl