Çözüldü -/discord Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cosvox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 518
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GrimAC'ı kaldırıp dener misiniz?

işe yaramadı malesef

hocam sizin amacınız gerçekten yardım etmek mi yoksa beni oyalamak mı anlıyamadım skripti başka yerde görseniz ne değişir açıkça belirttim zaten en başta ne bilmeniz gerekiyorsa ek olarak bilgi isterseniz atarım. Bilginiz yoksa konu hakkında lütfen beni oyalamayın
Hayır hocam ama sorun belirli değil çok garip bir sorun normalde bilgiliyim ama ilk defa böyle birşey gördüm elimden geleni yapmaya çalışıyorum kontrol etmemde lazım.

command /discord:
trigger:
message "&9▇▇▇▇▇▇▇▇"
message "&9▇&f▇▇&9▇▇&f▇▇&9▇"
message "&9▇&f▇▇▇▇▇▇&9▇ &b&l&nDiscord&b&l:"
message "&9▇&f▇&9▇&f▇▇&9▇&f▇&9▇"
message "&9▇&f▇▇▇▇▇▇&9▇ &fhttps://discord.gg/bağlantıadresin"
message "&9▇&f▇&9▇▇▇▇&f▇&9▇"
message "&9▇&f▇▇&9▇▇&f▇▇&9▇"
message "&9▇▇&9▇▇▇▇▇▇"

Bunu dener misiniz?

Hayır yüklü. Bakınız scripti -/discord değil de -/dc olarak değiştirdiğimde çalışıyor fakat oyuncular herhangi bir perme sahip olmasalar da -/discord yazdıklarında konu başındaki görseldeki mesaj geliyor. Ben bu mesajı kaldırmak istiyorum.

Ekli dosyalar

• 2025-09-04_15.59.00.webp
    2025-09-04_15.59.00.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 50
Eğer buda olmazsa çözüm tek tek sırayla tüm eklentileri silip denemeniz gerekecektir, hangi eklenti kaldırıldığında bu mesaj gelmiyor ise o eklentinin içeriğinden bulabiliriz.

-/help discord yazar mısınız bakalım bir karşılığı olacak mı?
Değerli vaktiniz için teşekür ederim, sorunu çözdüm. Sorun Velocity içindeki VelocityCommand plugini ile alakalıymış. Velocity içine bakmak hiç aklıma gelmemişti.

Değerli vaktiniz için teşekür ederim, sorunu çözdüm. Sorun Velocity içindeki VelocityCommand plugini ile alakalıymış. Velocity içine bakmak hiç aklıma gelmemişti.
Rica ederim ne demek, iyi günler dilerim <3

Pluginin asıl amacı komutları engellemek aslında komut eklenebildiğini düşünmemiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl