hayır gelmiyorSkript'te ki komudunuz /discord ise örneğin /discord1 gibi birşey yazıp /discord1 yazıp denermisiniz gelecek mi?
nixolyw
Hayır hocam ama sorun belirli değil çok garip bir sorun normalde bilgiliyim ama ilk defa böyle birşey gördüm elimden geleni yapmaya çalışıyorum kontrol etmemde lazım.hocam sizin amacınız gerçekten yardım etmek mi yoksa beni oyalamak mı anlıyamadım skripti başka yerde görseniz ne değişir açıkça belirttim zaten en başta ne bilmeniz gerekiyorsa ek olarak bilgi isterseniz atarım. Bilginiz yoksa konu hakkında lütfen beni oyalamayın
kkayaaaa
command /discord:
trigger:
message "&9▇▇▇▇▇▇▇▇"
message "&9▇&f▇▇&9▇▇&f▇▇&9▇"
message "&9▇&f▇▇▇▇▇▇&9▇ &b&l&nDiscord&b&l:"
message "&9▇&f▇&9▇&f▇▇&9▇&f▇&9▇"
message "&9▇&f▇▇▇▇▇▇&9▇ &fhttps://discord.gg/bağlantıadresin"
message "&9▇&f▇&9▇▇▇▇&f▇&9▇"
message "&9▇&f▇▇&9▇▇&f▇▇&9▇"
message "&9▇▇&9▇▇▇▇▇▇"
kkayaaaa
Değerli vaktiniz için teşekür ederim, sorunu çözdüm. Sorun Velocity içindeki VelocityCommand plugini ile alakalıymış. Velocity içine bakmak hiç aklıma gelmemişti.-/help discord yazar mısınız bakalım bir karşılığı olacak mı?
kkayaaaa
Rica ederim ne demek, iyi günler dilerim <3Değerli vaktiniz için teşekür ederim, sorunu çözdüm. Sorun Velocity içindeki VelocityCommand plugini ile alakalıymış. Velocity içine bakmak hiç aklıma gelmemişti.
Pluginin asıl amacı komutları engellemek aslında komut eklenebildiğini düşünmemiştim.Değerli vaktiniz için teşekür ederim, sorunu çözdüm. Sorun Velocity içindeki VelocityCommand plugini ile alakalıymış. Velocity içine bakmak hiç aklıma gelmemişti.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!