Discord Nitro Nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EnesAktas

Çıktığın yerden, ben iniyordum.
Elmaslar
720
Minecraft
Wolpenax
Discord Nedir ?

Discord, TeamSpeak veya Skype gibi sesli konuşma programıdır. Ama Discord, TeamSpeak veya Skypeden daha etkili, daha iyi ve güncellenmiş halidir. Discord'da istediğin arkadaşınla sunucu kurup onunla konuşabilirsin. Arkadaşlık isteği atıp özel mesaj gönderebilirsin. Discord'da kim hangi oyunu oynuyor görebilirsin ve daha fazla özellik bugünkü konumuz Discord Nitro Nedir ? bu konuya geçmeden önce sizlere discord ile alakalı nasıl sunucu kurulur kısa bir anlatım yapalım hadi geçelim

Discord Sunucusu Nasıl Açarım ?

Discord Sunucusu Nasıl Açarım diyenler için kısa bir anlatım yapıyorum.

77952

Üstteki resimde gördüğünüz gibi “+” işareti yani “Bir Sunucu Ekle” bölümüne tıklıyoruz
77953

Üstteki yazıda iki seçenek bulunmakta birisi “OLUŞTUR” diğeride “KATIL” bunların ikisinden eğerki sunucu kurucam derseniz “OLUŞTUR” bir sunucuya hazır bir sunucuya katılmak isterseniz “KATIL” bölümü seçmelisiniz. Biz “OLUŞTUR” bölümü seçiyoruz
77954

Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi böyle bir sayfa karşınıza çıkıyor ve bu sayfada sizin sunucunuz için bazı gereksinimleri istiyorlar. Sunucu Adı bölümüne kendinize göre koymak istediğiniz bir sunucu ismi koyabilirsiniz. Sunucu Bölgesi normal şekilde kalabilir. Biraz sağ tarafta sizden sunucu için koymak istediğiniz profil fotoğrafı istiyor en küçük boyutu 128x128 olmalıdır. Bütün herşey bittikden sonra “OLUŞTUR” butonuna tıklıyoruz ve sunucumuz oluşuyor. Siz gereken ayarlamaları yapıyorsunuz. Neyse çok uzattım artık Discord Nitro Nedir ? konusuna geçelim.

Discord Nitro Nedir ?
77956

Discord'da nitro'da kullanıcıları için sunulmuş bir özelliktir. Belli bir fiyata nitro satıyorlar. Bu nitrolar iki bölüme ayrılıyor. Birisi Oyunlu Nitro diğeride Klasik Nitro'dur. Oyunlu nitro isminden anlaşıldığına göre oyunlu yani oyunlu nitro alan kişiler listede istediği oyunları oynayabilirler. Klasik nitro ise oyun olarak hiç birşey oynayamazsınız ama bütün sohbet özelliklerinden faydalabilirsiniz. Birde şunu söylemek istiyorum oyunlu nitroda Nitro Server Boost özelliği var klasik nitro'da ise böyle bir özellik bulunmamakta.

Nitro Server Boost Nedir ?

Discord'da, Nitro Server Boost özelliği sadece oyunlu nitrolarda bulunmaktadır.

77957

Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi Nitro Server Boost bölümü var. O seçeneğe tıklıyoruz.

77958

Get Nitro to Boost'a tıklıyoruz eğer ki oyunlu nitro aldıysanız size bir sunucu boostlama hakkı verecektir. sizi kullanıcı ayarlarına Discord Nitro bölümüne atar orda bir hakkınız bulunur ve istediğiniz herhangi bir sunucuya boostlarsınız. O sunucu 2 kişi boostladığı zaman sunucunun profil fotoğrafını istediğiniz şekilde hareketli bir profil fotoğrafı haline getirebilirsiniz. Birde şöyle bir özellik bulunmakta. Oyunlu nitrosu olanlar ve herhangi bir sunucuyu boostlayan kullanıcının özel bir rozeti olur o bölümü bulmak için biraz aşağıya inebilirsiniz.

77972

Oyunlu Nitro Özellikleri Nelerdir ?

Server Boost
Özel Discord Etiketi
Hareketli Avatar
Hareketli Emojiler
Daha Yüksek Kaliteli Video
Küresel Özel Emojiler
Upload Limiti
Özel Rozet
77971

Klasik Nitro Özellikleri Nelerdir ?

Özel Discord Etiketi
Hareketli Avatar
Hareketli Emojiler
Daha Yüksek Kaliteli Video
Küresel Özel Emojiler
Upload Limiti
Özel Rozet
77970

Özel Discord Etiketi Nedir ?

Bir discord kullanıcının etiketi karışık atılır örnek: EnesAktas#8638 discord nitrosu olan arkadaşlar #8638 bölümü istediği şekilde değiştirebilir örnek şöyle yapabilirler EnesAktas#0001 gibi etiketler yapabilirler.

77969

Hareketli Avatar Nedir ?

Nitro alan tüm kullanıcılar hareketli avatar yapabilir. Hareketli avatar özelliği profilinize tıklayan herhangi bir kullanıcı hareketli avatarınızı görebilecektir.

77968

Hareketli Emojiler Nedir ?

Hareketli Emojiler sadece nitrolu kişilerin kullanabildiği bir özelliktir. Nitrosuz kullanıcılar hareketli emoji kullanamazken siz kullanabiliceksiniz.

77967

Daha Yüksek Kaliteli Video Nedir ?

Herhangi bir arkadaşınla özel çağrıda konuşan kişiler ekran açarken nitrosu oldukları için 720p veya 1080p şeklinde ekran açabilirler.

77966

Küresel Özel Emojiler Nedir ?

Discordda bulunduğunuz sunucudaki sadece o sunucuda o emojiyi kullanabiliyorsunuz nitro'ya sahip değilken ama nitro'ya sahip olunca herhangi bir sunucuda o emojiyi kullanabileceksin. Yani bütün emojileri kullanabileceksiniz.

77965

Upload Limiti Nedir ?

Daha büyük bir dosya yükleme boyutudur nitro kullanan kullanıcılar 50MB boyut dosya yüklerken nitrosuz kullanıcılar 32MB dosya yüklüyorlar. Yani nitro kullananlar gine avantajlılar.

77964

Özel Rozet Nedir ?

Nitro satın alan kişilerde ismine gelip sağ tık yapıp profil derseniz bir sayfa açılır. Bu sayfada nitrosu olan kişilerde isminin altında nitro rozeti bulunmaktadır. Bir de Nitro Server Boost rozeti bulunmakta bu rozetleri görmek istiyorsanız aşağıdaki fotoğraflara bakabilirsiniz.

77959
Nitro Rozeti
77960
Nitro Server Boost Rozeti

77963

Oyunlu Nitro Fiyat Listesi

1 Ay Oyunlu Nitro $9,99 Dolar Yani 56,22 Türk Lirası
1 Yıl Oyunlu Nitro $99,99 Dolay Yani 562,74 Türk Lirası
77962

Klasik Nitro Fiyat Listesi

1 Ay Klasik Nitro $4,99 Dolar Yani 28,09 Türk Lirası
1 Yıl Klasik Nitro $49,99 Dolar Yani 280,77 Türk Lirası
77961

Sevgili MC-TR üyeleri bugün “Discord Nitro Nedir ?” adlı bir konu yazdım. Hatalarımı söylerseniz çok sevinirim. Diğer konularda görüşmek üzere
Sevgilerle Enes Aktaş
77973

Ekli dosyalar

• kurulma.png
    kurulma.png
    8 KB · Görüntüleme: 270
  • 1562320684597.png
    1562320684597.png
    154,6 KB · Görüntüleme: 403
Selamlar, bunlar zaten discord'un resmi sayfasında yer alıyor.

Açıkçası "Discord" hakkında bilgi sahibi olmayan kişiler için yararlı olmuş. Bu arada yeni gelen sunucu boostlama olayını sayenizde öğrendim :)

Pek bilmeyen yoktur diye düşünüyorum.Yazıları fazla uzatarak yazmışsın.Eline sağlık.

konu tasrımı pek beğendiğim soylenemez onun dışında herşey guzel

Çoğu kişinin bildiği bir konu olduğu doğru, ancak konu zaten "bilen" kişilere ithafen açılmamış, bilmeyen kişilere bir şeyler öğretmek amacıyla açılmış.
Konuya emek vermişsin, hoşuma gitti, ancak şöyle bir eksini gördüm ki noktalama işaretlerinden önce boşluk bırakıyorsun ve bence çok çirkin duruyor, sonraki konularında düzeltmen dileğiyle.

İyi forumlar, umarım Editör'e yükselirsin. :)

deskürt nitro nedir :V

Çoğu kişinin bildiği bir konu olduğu doğru, ancak konu zaten "bilen" kişilere ithafen açılmamış, bilmeyen kişilere bir şeyler öğretmek amacıyla açılmış.
Konuya emek vermişsin, hoşuma gitti, ancak şöyle bir eksini gördüm ki noktalama işaretlerinden önce boşluk bırakıyorsun ve bence çok çirkin duruyor, sonraki konularında düzeltmen dileğiyle.

İyi forumlar, umarım Editör'e yükselirsin. :)
Değerli ve kıymetli yorumunuz için çok teşekkürler. Eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum her konuda kendimi bir üst seviyeye taşımaya çalışıyorum tekrardan teşekkürler :)
deskürt nitro nedir :V
Deskürt nitro nedir mi? Deskürt nitrodur :D

Piyasanın berbat olduğunu tekrardan anladım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl