Discord Nitro Alamadıysanız Bu Konuya Tıklayabilirsin.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TH3ND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.077
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TH3ND

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
51

Discord:

leben#1687

Merhaba MC-TR Üyeleri Bildiğiniz Gibi Discord Herkese Discord Nitro Kodu Verdi ve Bunu Birisine Vererek Onu Nitro Yapabiliyorsunuz
Fakat bundan 2 önceki konuya baktığımda işte konuya mesaj yazanların yarısı bana gelmedi şu olmadı bu olmadı diyordu.Ve bende öyle yazdım
Ve bunu yetkili birisinden duymak istedim bu yüzdende discordda yardım talebi açtım ve şu bilgileri öğrendim.

Discord Nitro'yu Alabilmek İçin - 18 Aralık 2018'ten Önce HypeSquad'a Kaydolmuş Olmanız Lazımmış
Ve diğer hatalarınız varsada onları cevaplıyorlar.Ben size bitane verdim eğer sizin sorununuz bu değilse 18 Aralıktan önce kaydolmanıza rağmen gelmediyse
Yardım talebi açabilirsiniz

Yardımcı olduysam ne mutlu bana!

Yardım talebini nereden açacaz ?
bunuda yazarsanız güzel olur onu yazmaya üşenenler olur.

Yardım talebini nereden açacaz ?
bunuda yazarsanız güzel olur onu yazmaya üşenenler olur.
Discord'un Kendi Sitesine Giriyoruz > En Alta İniyoruz > Orda Help & Support Adlı Bir Bölüm Göreceksiniz > Oraya Tıklıyoruz > Dil Seçme Bölümünün Yanında Submit a Request Var Oraya Tıklıyoruz > Ordan - tuşuna tıklayarak Help & Support Diyorsunuz > Ve Sorunlarınızı Yazıyorsunuz :)

İsterseniz dilinizide türkçe yapıp bu yaptıklarımı daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz . Bide sorununuzu ingilizce yazmanıza gerek yok türkçede yazabilirsiniz.

Tam 18'inde kayıt olmuştum. Ah be, 1 gün ile kaçırdım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl