Discord Mesaja "AS" Tepkisi Verme Kodu (Reaction)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rexha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.492

Rexha

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Selam, yapımı basit olan bir kodu ele alacağım belki yapmasını bilmeyen vardır, kodları gördükten sonra mantığı kavramış olur diye paylaşmak istedim. Selamun aleyküm, sa v.b. gibi mesaj atınca Bot "AS" tepkisi veriyor ve @İsim, "Aleyküm selam, hoş geldin." mesajını gönderiyor. komutun görseli aşağıda.

selamunaleykum.png

client.on('message', async msg => { kısmın altına yapıştırın.
JavaScript:
  if (msg.content.toLowerCase() === 'sa') {
    msg.reply('Aleyküm selam, hoş geldin.');
    await msg.react('?');
    msg.react('?');
  }
  if (msg.content.toLowerCase() === 'selam') {
    await msg.react('?');
    msg.react('?');
  }
  if (msg.content.toLowerCase() === 'selamun aleyküm') {
    await msg.react('?');
    msg.react('?');
  }
  if (msg.content.toLowerCase() === 'selamun aleykum') {
    await msg.react('?');
    msg.react('?');
  }
  if (msg.content.toLowerCase() === 'slm') {
    await msg.react('?');
    msg.react('?');
  }
  if (msg.content.toLowerCase() === 'sea') {
    await msg.react('?');
    msg.react('?');
  }

Yararlı bir konu olmuş tebrik ederim

Bazı arkadaşlara bu sistem gerçekten çok yardımcı olucaktır. Başarılar dilerim <3

Bu mesaj sadece onu içeriyorsa işleme girer, bunun yerine mesajın başı için startWith, mesaj içeriyor mu bakmak için include kullanılabilir.

Ayrıca bu haliyle gereksiz derecede uzun, neden bir fonksiyon oluşturup içine react ve send işlevi gerçekleştiren kodları yazmadınız?

Bu mesaj sadece onu içeriyorsa işleme girer, bunun yerine mesajın başı için startWith, mesaj içeriyor mu bakmak için include kullanılabilir.

Ayrıca bu haliyle gereksiz derecede uzun, neden bir fonksiyon oluşturup içine react ve send işlevi gerçekleştiren kodları yazmadınız?
Bende javascript'e yeni başladım startWith falan bilmiyorum normalde aşağıdaki komut gibi denemiştim ama bu sefer döngüye giriyordu bot kapanana kadar Aleyküm selam, hoşgeldin yazıp duruyordu bende böyle yapmaya başvurdum, kodların uzunluğu (sa-mp servelerindeki gibi) botun performansını etkiliyor mu bilmiyorum fakat ben böyle kullanıyordum madem böyle çalışıyor daha ellemeyeyim dedim :)

JavaScript:
  if (msg.content.toLowerCase() === 'selam', 'selamun aleyküm', 'selamun aleykum', 'slm', 'sa') {
    await msg.react('?');
    msg.react('?');
  }

Bende javascript'e yeni başladım startWith falan bilmiyorum normalde aşağıdaki komut gibi denemiştim ama bu sefer döngüye giriyordu bot kapanana kadar Aleyküm selam, hoşgeldin yazıp duruyordu bende böyle yapmaya başvurdum, kodların uzunluğu (sa-mp servelerindeki gibi) botun performansını etkiliyor mu bilmiyorum fakat ben böyle kullanıyordum madem böyle çalışıyor daha ellemeyeyim dedim :)

JavaScript:
  if (msg.content.toLowerCase() === 'selam', 'selamun aleyküm', 'selamun aleykum', 'slm', 'sa') {
    await msg.react('?');
    msg.react('?');
  }
Reply'i sona alıp başına return ekleyin :]

Yararlı bilgi :)

Bu konu hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar için oldukça yararlı ve işlevli bir konu olmuş ki bu tür konularınızın devamını bekliyor olacağım <3

Bu konu hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar için oldukça yararlı ve işlevli bir konu olmuş ki bu tür konularınızın devamını bekliyor olacağım <3
Çok teşekkür ederim, inşallah devamı gelecek iyi forumlar. <3

Yararlı bir konu ve yapması basit bir kod.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl