Z
zSentinus
Ziyaretçi
Skript bana ait fakat şu discord emojisi için bir pakette ki görselden esinlendiğimi inkar etmiyorum. Yorumun için teşekkürler, yakında ev ayarlama skripti paylaşacağım.Çok Klasik Bazı Hazır Paketlerin İçinde Bu Zaten Var. Şahsen Sizin Yapmış Olduğunuza Pek İnanamadım. Yinede Ellerinize Sağlık <3
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim.
Yeni sunucu sahipleri, bu Skript'i çok arar. Bu tür arkadaşlar için yararlı bir paylaşım, sağ olun :<3:
Seninde değerli yorumun için teşekkür ederim. Daha güzel şeyler yakın zamanda MC-TR'de.Eline sağlık çok güzel olmuş :-)
Bu skript yerine üzerinde çalıştığım günlük ödül skripti var oda yakında sizlerle olacaktır.Ilk skriptine göre iyi bir skript olmuş fakat eklenecek şeyler olabilir. Logoyu büyütmek vs. vs.
Bekliyoruz :evet:Bu skript yerine üzerinde çalıştığım günlük ödül skripti var oda yakında sizlerle olacaktır.
Umarım Oda Alıntı Olmaz :(Bu skript yerine üzerinde çalıştığım günlük ödül skripti var oda yakında sizlerle olacaktır.
Yalnız alıntı demeniz hiç hoş değil çoğu discord skripti aynı şekilde.Umarım Oda Alıntı Olmaz :(
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!