Tanıtım Discord İstatistik Botu [ ST-AT ]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ✌ Senkool
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.344
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

✌ Senkool

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
15
Minecraft
Senkool

Discord:

✌ Senkool#5761

Merhaba Dostlar Ben Senkool Bugün Sizlere İstatistik Botunu Tanıtacağım Forumda Bu Tür Birşey Olduğunu görmedim Eleştiriye açığım bazılarına göre gereksiz bazılarına Göre Gerekli Olabilir Bi Konu Botumuz İstatistik Botudur Sunucunuzda Kategori Açıp Kaç Online Bot vb olan şeyleri gösteriyor
dc1.PNG

Tam Olarak Bu

Neyse Discord Botumuzu Nasıl Kuracağınızı Anlatayım

Adım 1.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Discordumuzu Sunucumuza Davet Ediyoruz

Adım 2.
Botumuz Sunucumuza Geldiğinde İse Chat odalarımızdan Birine '' st!kurulum '' Yazıyoruz Ve Botumuz Kuruluma Başlıyor
Kurulumunuz Bittiğinde İse Botumuz Görevini Yapmıştır Daha Detaylara Girmek İstiyorsanız

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ST-AT'ın Paneline Gidip Ayarlama Yapabilirsiniz İyi Günler

Son düzenleme:
Gerçekten güzel anlatmışsın fakat yazı boyutunu biraz arttırabilir misin?
Mesela 15-13 arası.

Gerçekten güzel anlatmışsın fakat yazı boyutunu biraz arttırabilir misin?
Mesela 15-13 arası.
Ayarladım Tavsiyen için teşekkürler bir kaç elmas atarsan sevinirim :D

Uzun zamandır bu istatik Discord botunu bir çok sunucuda görüyordum. Ancak bir türlü ismini bulamıyordum. Sunucumda şimdi ayarlıyorum :D​

Merhaba Dostlar Ben Senkool Bugün Sizlere İstatistik Botunu Tanıtacağım Forumda Bu Tür Birşey Olduğunu görmedim Eleştiriye açığım bazılarına göre gereksiz bazılarına Göre Gerekli Olabilir Bi Konu Botumuz İstatistik Botudur Sunucunuzda Kategori Açıp Kaç Online Bot vb olan şeyleri gösteriyor
Ekli dosyayı görüntüle 66226
Tam Olarak Bu

Neyse Discord Botumuzu Nasıl Kuracağınızı Anlatayım

Adım 1.
Discordumuzu Sunucumuza Davet Ediyoruz

Adım 2.
Botumuz Sunucumuza Geldiğinde İse Chat odalarımızdan Birine '' st!kurulum '' Yazıyoruz Ve Botumuz Kuruluma Başlıyor
Kurulumunuz Bittiğinde İse Botumuz Görevini Yapmıştır Daha Detaylara Girmek İstiyorsanız

ST-AT'ın Paneline Gidip Ayarlama Yapabilirsiniz İyi Günler
Bunun için bir bota gerek yokki kendin yapabiliyorsun ufak bir kodlama ile :)

Bu MC-AT Botu Olmasın acaba?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güzel bir çalışma

Bana eski bir Discord botunu hatırlatıyor gibi, güzel bir çalışma. Başarılar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl