Tanıtım Discord İçin Minecraft Sunucu Durum Botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M1rhan

BigBang mi olsak?
Premium
Elmaslar
173
Minecraft
M1rhan

Discord:

mirhan

Minecraft sunucularının Discord sunucuları için yazılmış bir koddur. Bu kodlar ile bir bot açıp sunucunuza ekleyip Mesaj ve Kanalları yönetme izni verdiğinizde sorunsuzca çalışacaktır. Bu bot ile yapabilecekleriniz; Oyuncu sayınızı botun oynuyor kısmında ve belirlediğiniz bir kanalın isim kısmında 3 saniyede bir güncel olarak göstermesidir. Ayrıca "!mcsunucu (ip)" yazarak girilen IPye ait sunucunun bilgilerini EMBED olarak çekebilirsiniz. Üstelik bu veriler her 10 saniyede bir yenileniyor. İyi kullanımlar, lütfen bu kodları kendiniz yazmış gibi göstermeyiniz zaten kodlarda reklam bulunmamaktadır :)

Otomatik değişmesinin GIFi:

capture-1.gif

İndirme (Github) Linki:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Aradığımız özelliklerden bir tanesiydi gerçekten işimize yaradı teşekkürler :)

Güzel bir paylaşım olumş, İyi forumlar

Gerçekten çok başarılı bir proje olmuş tebrikler..​

Bir sorun var gibi discord üzerinden ulaşır mısınız istek attım ayrıca api çekmen için bir yer önerebilirim

Çok başarılı bir skript olmuş ellerinize sağlık.

Aferin Mirhan'cım çalış çalış :D

başarılı!

Aradığım birşeydi bu Teşekkür ederim, Başarılar

Açıksı baya güzel olmuş devamını bekleriz.

Güzel yorumlarınız için teşekkürler.

Bir sorun var gibi discord üzerinden ulaşır mısınız istek attım ayrıca api çekmen için bir yer önerebilirim
okullar başladığı için yardımcı olamadım üzgünüm.

Başarılııı.

Sagol Ellerine Saglık

sağol cidden işe yarıyacak bir paylaşım olmuş fakat nasıl kulladığı hakkında yardımcı olursan sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl