Discord hesap eşleme skript veya plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MassiveL34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.951
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MassiveL34

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
7
Hesap eşleme skripti veya plugini olan var mı ?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini buldum fakat sahibi forumdan banlanmış ban sebebi nedir bu eklenti güvenli mi?

Hesap eşleme skripti veya plugini olan var mı ?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini buldum fakat sahibi forumdan banlanmış ban sebebi nedir bu eklenti güvenli mi?
Bir sebebi olsa ban sebebi herhangi bir yerde yazardı demek ki kendi isteğimle forumdan yasaklatmışım. Gönlünce kullanabilirsin, herhangi bir sorunu yok. Boş insanların olduğu bir forumda hesabımın durmasını istemediğimden banlattım.

Kullanmadığın özellikleri açık bırakıp ID'sini yazmazsan eklenti çalışmaz. Kullanmadığın modülleri false yap.

Bir sebebi olsa ban sebebi herhangi bir yerde yazardı demek ki kendi isteğimle forumdan yasaklatmışım. Gönlünce kullanabilirsin, herhangi bir sorunu yok. Boş insanların olduğu bir forumda hesabımın durmasını istemediğimden banlattım.

Kullanmadığın özellikleri açık bırakıp ID'sini yazmazsan eklenti çalışmaz. Kullanmadığın modülleri false yap.
Haaa sahibi sizmisiniz? Bende bir konu göremeyince çok şaşırdım zaten neden kapandığı hakkında, Çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl