Bulundu Discord hesap eşle sktipt

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ADarkNova
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.305
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ADarkNova

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
ADarkNova

Discord:

!DarkPolis#9622

Disocrdda hesap eşle plugini lazım vede bu plugin discorda rütbe tagıda verebilsin yani oyundaki rütbesi soyluysa onu versin discorda yardım cı olan arkadaşa teşekürler şimdiden

Ücretsiz bulacağını düşünmüyorum elimde vardı eğer arşivde bulursam paylaşırım.

vixio ücretsiz bulunur

Araştır. Daha önce forumda paylaşıldı istediğin skript. Sadece biraz araştır.

araştırdım ama yok işte

araştırdım ama yok işte
Dostum her aradığını istediğin aynı şekilde bulamazsın, ben 1 hafta önce eklentisini ücretli bir şekilde sattım kendim kodladım adam resmen para bayıldı diyebilirim bunu skript olarak bulursun onu da istediğin şekilde bulamazsın bu devirde kimse ücretsiz çalışmıyor artık sunucu için belli bir miktar para ayırman gerekiyor.

Dostum her aradığını istediğin aynı şekilde bulamazsın, ben 1 hafta önce eklentisini ücretli bir şekilde sattım kendim kodladım adam resmen para bayıldı diyebilirim bunu skript olarak bulursun onu da istediğin şekilde bulamazsın bu devirde kimse ücretsiz çalışmıyor artık sunucu için belli bir miktar para ayırman gerekiyor.
Forumda var arasa bulur.(ben buldum geçenlerde ) paralar satıcılara gitsin diye böyle demen saçma.
bence konu sahibi arkadaş bilmediğini araştır öğren ben 4 yıldır bu şekilde kendimi geliştirdim daima araştır paranı saçma sapan satıcılara verme eğer herşeyi yapamıyorsan ekibini kur.

Forumda var arasa bulur.(ben buldum geçenlerde ) paralar satıcılara gitsin diye böyle demen saçma.
bence konu sahibi arkadaş bilmediğini araştır öğren ben 4 yıldır bu şekilde kendimi geliştirdim daima araştır paranı saçma sapan satıcılara verme eğer herşeyi yapamıyorsan ekibini kur.
Dostum, dediğimi anlamadın sanırım. İstediği şeyi tam anlamıyla aradığın şekilde bulamazsın dedim.

Dostum, dediğimi anlamadın sanırım. İstediği şeyi tam anlamıyla aradığın şekilde bulamazsın dedim.
Rahatça bulur sağolsun forumda yardımsever arkadaşlarımız var.

araştırdım ama yok işte

Ben de araştırdım 15 saniye falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl