Discord Hep Sorun Oluyor ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Troy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.633
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Troy

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
361
Minecraft
Troy
Her girdiğimde şu yazı çıkıyor : Yeni oturum açma yeri algılandı, E-postanı kontrol et.

E-Postama bakıyorum fakat bir link var tıklıyorum düzelmiyor sorun nedendir ?

Her girdiğimde şu yazı çıkıyor : Yeni oturum açma yeri algılandı, E-postanı kontrol et.

Bu sorun bendede oluşmuştu eğer ki, stabil IP adresin değilse ve her internete reset attığında değişir ve değiştiğinde discord uygulaması seni başka kullanıcı sanar. E-posta adresini Chroma,Yandex, ve diğer internet sitelerinden aç düzelir.

Mevcut e-posta'na gönderilen veritify yi doğrula giriyor, sadece e mail'ini kontrol et.

Bu sorun bendede oluşmuştu eğer ki, stabil IP adresin değilse ve her internete reset attığında değişir ve değiştiğinde discord uygulaması seni başka kullanıcı sanar. E-posta adresini Chroma,Yandex, ve diğer internet sitelerinden aç düzelir.
Ben Azerbaycan'da yaşıyorum modemi her kapatıp açtığımda IP değişiyor ve IP location dan bakınca da başka şehir diyor, 1 yıla yakındır discord kullanıyoruum şuana kadar böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl