Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sorun bendede oluşmuştu eğer ki, stabil IP adresin değilse ve her internete reset attığında değişir ve değiştiğinde discord uygulaması seni başka kullanıcı sanar. E-posta adresini Chroma,Yandex, ve diğer internet sitelerinden aç düzelir.
Bu sorun bendede oluşmuştu eğer ki, stabil IP adresin değilse ve her internete reset attığında değişir ve değiştiğinde discord uygulaması seni başka kullanıcı sanar. E-posta adresini Chroma,Yandex, ve diğer internet sitelerinden aç düzelir.
Ben Azerbaycan'da yaşıyorum modemi her kapatıp açtığımda IP değişiyor ve IP location dan bakınca da başka şehir diyor, 1 yıla yakındır discord kullanıyoruum şuana kadar böyle bir sorunla karşılaşmadım.