Bulundu Discord düzenleme skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CtNetwork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 536
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CtNetwork

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Merhaba Forum Sakinleri Ben Yusuf Serverime Bir Skript Arıorum Skript Şöle Birşey Discord Doğrulama Skripti Discord Doğrulayınca Ödül Vericek Örneğin /dc doğrula yazdık serverde bize bir kod verdi onu discordda dcdogrula kanalına yazarsak serverde bize ödül versin örneğin 64 elmas 25 k para internette bulduğum tüm skriptleri denedim çalışmadı verilen tüm addonları yükledim gene çalışmadı skriptin yan eklentileri yükledim hala çalışmadı :D lütfen bir çözüm bulun Hepsinde Aynı Hatayı Alıyorum

Screenshot_1.png

Başıma gelen bir sorun bu.
Suggest command yazmasının sebebi skript sürümünüzün eski olmasıdır.
None yazmasının nedeni ise değişkenin hatalı yazılması olabilir. Buradan veya özelden kodu atarsanız yardımcı olabilirim.

Şu konudan yardım alabilirsin.
Tıkla!

options:
botToken: ""
botName: ""
channelID: ""
on load:
login to {@botToken} with name {@botName}
command /discord [<text>] [<offlineplayer=%player%>]:
trigger:
if arg-1 is "doğrula":
if {dogrulamaSistemi::oyuncular::%player%::dcID} isn't set:
if {dogrulamaSistemi::oyuncular::%player%::kodAldı} isn't set:
set {_code} to random string matching "[A-Za-z0-9]{8}"
set {dogrulamaSistemi::kodlar::%{_code}%} to player
set {dogrulamaSistemi::oyuncular::%player%::kodAldı} to {_code}
send "Kodun: &n<suggest command:%{_code}%>%{_code}%&r %last character of nl%" and "Üstüne tıkladığında kod sohbetinin yazı yazma kısmına gelecektir, kopyalayabilirsin."
send "Discord sunucumuzdaki doğrulama kanalına bu kodu attığında işlem tamamlanacaktır." and "Eğer 5 dakika içerisinde kodu kullanmazsan kod iptal edilir."
wait 5 minutes
delete {dogrulamaSistemi::oyuncular::%player%::kodAldı}
delete {dogrulamaSistemi::kodlar::%{_code}%}
send "Doğrulama kodun geç kaldığın için iptal edildi."
else:
send "Kodun: &n<suggest command:%{dogrulamaSistemi::oyuncular::%player%::kodAldı}%>%{dogrulamaSistemi::oyuncular::%player%::kodAldı}%&r %last character of nl%" and "Discord sunucumuzdaki doğrulama kanalına bu kodu atarak hesabını bağlayabilirsin."
else:
send "Zaten doğrulamışsın."
else if arg-1 is "bilgi":
if {dogrulamaSistemi::oyuncular::%arg-2%::dcID} is set:
send "Discord sunucumuzdaki kullanıcı adın: %name of user with id {dogrulamaSistemi::oyuncular::%arg-2%::dcID}%##%discriminator of user with id {dogrulamaSistemi::oyuncular::%arg-2%::dcID}%"
else:
send "%arg-2% adlı oyuncu hesabını Discord sunucumuza bağlamamış."
else:
send "/discord bilgi [<isim>]" and "/discord doğrula"
on server message received seen by {@botName}:
if id of event-channel is {@channelID}:
delete event-message
if {dogrulamaSistemi::kodlar::%event-message%} is set:
set {dogrulamaSistemi::oyuncular::%{dogrulamaSistemi::kodlar::%event-message%}%::dcID} to id of event-user
send "Hesabın doğrulandı %mention tag of event-user%! Oyundaki ismin: **%{dogrulamaSistemi::kodlar::%event-message%}%**" to event-channel with {@botName}
send "Hesabın ""@%name of user with id id of event-user%##%discriminator of user with id id of event-user%"" ile bağlandı." to {dogrulamaSistemi::kodlar::%event-message%}
delete {dogrulamaSistemi::kodlar::%event-message%}
delete {dogrulamaSistemi::oyuncular::%{dogrulamaSistemi::kodlar::%event-message%}%::kodAldı}
on unload:
logout {@botName}
Başıma gelen bir sorun bu.
Suggest command yazmasının sebebi skript sürümünüzün eski olmasıdır.
None yazmasının nedeni ise değişkenin hatalı yazılması olabilir. Buradan veya özelden kodu atarsanız yardımcı olabilirim.

Yukarıda atmış olduğum konuya bir bak istiyorsan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl