Discord closed (Amel Defteri Kapandı :D )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BloodyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.683
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saldırı yapan yok? Burada ne olabilir o ihtimaller üzerinde duruyoruz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Eğer bir konu hakkında bir yorum yapmak, hipotez öne sürmek yasaksa böyle konuların açılımına yasak getirilmeli.

Kimse böyle konuları açmak yasak falan demedi lütfen, açıklama yapılmadan kendinizce görüş oluşturmayın.

Screenshot_2.png

Şonu sura koyayım da ortalık dinsin az .

Kimse böyle konuları açmak yasak falan demedi lütfen, açıklama yapılmadan kendinizce görüş oluşturmayın.
Hadi ama herkes burda olgun olduğunu düşünüyorum. Kendi düşüncelerimiz olmadığı sürece bu hayatta hangi sözümüz geçerki?

Ekli dosyayı görüntüle 116314
Şonu sura koyayım da ortalık dinsin az .
Benim kimseyi suçladığım, iftira attığım yok. Sadece görüşümü bildirdim.

Ata'nın hesap gg olmuş aga beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geçmiş olsun tekrardan yaparlar dcyi sıkıntı yok :) Çekemeyenler çekememeye devam etsin

Arkadaşlar, az önce yaşanan son olaylarla alakalı resmi açıklamaları önümüzde olan saatler içerisinde yapacağız. Sabırla beklemenizi istiyoruz ?

Hadi ama herkes burda olgun olduğunu düşünüyorum. Kendi düşüncelerimiz olmadığı sürece bu hayatta hangi sözümüz geçerki?

Benim kimseyi suçladığım, iftira attığım yok. Sadece görüşümü bildirdim.
Ben belirttim kimseye suc vs attımız yok

Arkadaşlar, az önce yaşanan son olaylarla alakalı resmi açıklamaları önümüzde olan saatler içerisinde yapacağız. Sabırla beklemenizi istiyoruz ?
Ekran_Alnts.PNG

Görmedin gibi bence neyse :D

MC-TR ekibi bu süreci atlatacaktır!

Garp'ın hesabı çalındı arkadaşlar.

Evet, Garp'ın hesabı çalınmış. Olayları tam olarak bilmiyorum ancak üstlerimiz olayla tam anlamıyla ilgileniyorlar ki olayı tamamen çözeceğiz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl