Discord Botu Yaptırmak İstiyorum Ücretli.

KL ʲᵃᵛᵃᵈᵉᵛ

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
201
cbc4053528ad60aff5d5e02ea0597cd6fc39a6e9.png

Merhabalar İyi Forumlar Nasılsınız?
Discord botu yapabilicek ücreti makul bir fiyatı olabilicek 5-10 Lira'lık istediklerim özellikler olması yeterli.

1. Ticket sistemi
2. Belirli dakilar'da oto mesaj
3. Küfür engelleyici
4. Reklam engelleyici

Yukarıdaki 4 Özellige sahip olması dediğim gibi yeterli olucaktır Discord botu normal de fiyatlarını pek bilgim yok yine'de aşağıdaki iletişim adreslerimizden bizlere geri dönüş sağlayabilirsiniz şimdilik görüşmek üzere.

Discord: aatalay#3107
Hotmail: [email protected]
Gmail: [email protected]
-
Site: -
Şirket Telefon: -

Kumm!,Su! ve Ateşş!

Son düzenleme:
aatalay ismi bir yerden tanıdık geldi. Başka bir forumda editörlük veya asistanlık yaptınız mı?

-
Discord adresimden iletişime geçerseniz bu dediklerinizi yaparız, iyi forumlar. - Clasy forever..

Cylonce#4828

Bu işlevlere sahip ücretsiz botlar var neden özel yaptırmak istiyorsun? İsim pp için falansada tavsiyem kendin kodlaman başkalarıyla uğraşmana gerek yok zaten istediğin sistemlerin kodları internette mevcut.

4'ünü mü bu fiyata istiyorsun? Anlamadım.

Github diye bir şey duydunuz mu bilmiyorum. Orada açık kaynak kodlu olarak paylaşıldı. Araştırırsanız bulursunuz.

Aklınıza gelen bütün discord botlarını yapıyoruz, sorunsuz şekilde teslim ediyoruz ayrıca sınırsız destekte veriyoruz. Bana ulaşabilirsiniz, HopeLess#5469

Yardım ve destek almak için bana yazabilirsiniz. Discord Adresim ; Yiğit Efe Okur #8397

boşuna para verme git githubdan bul dosya kendine göre uğraş ne diye para veriyorsun ?

Özel mesaj attım

Avelis#1668

Satış platformu olan ürününü satmaya çalışıyor, üyeler github'dan al diyor.

Ne kadar kolayda olsa 1tl lik bir hizmet bile olsa üyelerine en ucuz ve kolay yolu göstermeyen platformlar.

Siz değil miydiniz?
Para için yapacaksanız hiç başlama diyen?

Bu işlevlere sahip ücretsiz botlar var neden özel yaptırmak istiyorsun? İsim pp için falansada tavsiyem kendin kodlaman başkalarıyla uğraşmana gerek yok zaten istediğin sistemlerin kodları internette mevcut.

Ne kadar kolayda olsa 1tl lik bir hizmet bile olsa üyelerine en ucuz ve kolay yolu göstermeyen platformlar.

Siz değil miydiniz?
Özel mesaj attım

Avelis#1668
boşuna para verme git githubdan bul dosya kendine göre uğraş ne diye para veriyorsun ?

Yardım ve destek almak için bana yazabilirsiniz. Discord Adresim ; Yiğit Efe Okur #8397
Aklınıza gelen bütün discord botlarını yapıyoruz, sorunsuz şekilde teslim ediyoruz ayrıca sınırsız destekte veriyoruz. Bana ulaşabilirsiniz, HopeLess#5469
Github diye bir şey duydunuz mu bilmiyorum. Orada açık kaynak kodlu olarak paylaşıldı. Araştırırsanız bulursunuz.
4'ünü mü bu fiyata istiyorsun? Anlamadım.
Hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için ama pek bot yapmaktan anlamadığım için bu konu'yu açtım. Güzel yorumlar bilgilendirici yorumlar gördüm hoşuma gitti.

Siz değil miydiniz?
Haklısın dostum.

Son düzenleme:
Sana söylemedim. Her şey para değildir diyip 5-10tl kazanmak için varını ortaya koyan platformlara dedim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl