Discord botu Türkiye için mi yapayım yoksa Avrupa/Amerika için mi yapayım?

Discord Botunu Türkiye için mi yoksa Avrupa/Amerika için mi yapayım?

• Türkiye

Oy: 2 33,3%
  • Avrupa/Amerika

• Önce Türkiye sonra diğer ülkeler

• Kullanılan toplam oy
    6

LeNykseuss

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Arkadaşlar merhaba ben bir discord botu yapıyorum şuanda ve global bir bot olmasını istiyorum ancak bu botun masrafları olacak ve bu bot kendi masraflarını karşılayamazsa kapanacaktır. Kendi masraflarını karşılayabilmesi için premium özelliği ekleyeceğim ancak sizce bu bot türkiye'de mi olsa daha iyi olur yoksa avrupa/amerika'da mı olsa daha iyi olur. Eğer türkiye'de olursa premium fiyatı aylık 20₺ olacak eğer avrupa/amerika'da olursa aylık $0,49 olacak. Fikrinizi merak ediyorum teşekkürler. Fikirlerinizi hem ankette oy vererek hem de mesaj yazarak gösterebilirsiniz <3

Discord bot premium abonelik alan birini hiç görmedim desem :D

Discord bot premium abonelik alan birini hiç görmedim desem :D
Her iki tarafta da müşterisi var türkiyede bir botun maks. 300 premium üyesi olduğunu gördüm tek seferde. Yurt dışında 1k görmüştüm sanırım. Size denk gelmemiş olabilir

Her iki tarafta da müşterisi var türkiyede bir botun maks. 300 premium üyesi olduğunu gördüm tek seferde. Yurt dışında 1k görmüştüm sanırım. Size denk gelmemiş olabilir
Yabancı ülkelere yaparsan fazla satış yapar ve üye kazanabilirsin ancak yabancı dilin yoksa hiç bulaşma.

Yabancı ülkeler için yaparsan daha iyi olabilir

yurt dışı sizin için daha iyi olacaktır ülkemizde biraz zor açıkcası

Yani şuanda barındırma için çok bir masraf yapmazsın. Dil destekli bir bot yapmanı tavsiye ederim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl