Discord botu hizmetleri

Sence bot hizmeti vermekimiyim ?

• Bence yap

Oy: 0 0,0%
  • Gelismen dileği ile

• Bro yap birşeyler

Oy: 1 100,0%
  • Bilmiyorum yapma

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ucretsiz bir şekildemi yazıyosunuz peki bunun bilgisini verseydınız

ucretsiz bir şekildemi yazıyosunuz peki bunun bilgisini verseydınız
Elimizdeki komutları kişinin isteği üzerine dosya haline getiriyoruz ücretli bir komut js isterse zaten arkadaş ile bunu kişiye belirtiyoruz tamamen kişinin istedği üzerine yapmaktayız şuna acıklıkta getireyim öncelikle bu hizmeti sunmamda ki sebep sadece js sevdiğim için altında hiçbir kötülük yokturdur internette yıgınla bot dosyaları var ama bazılar kaynaktan ötürü hata oldugu için biz hatasız bir şekilde kişiye dosyasını oluşturmaktayız tamamen elimizdeki komutlara baglı olarak kişiye bot hazırlıyoruz.

Kendi emeğinizle yaptığınız kodları neden ücretsiz birilerine veriyorsunuz ki ?
Yoksa hazır mı omg​

Kendi emeğinizle yaptığınız kodları neden ücretsiz birilerine veriyorsunuz ki ?
Yoksa hazır mı omg​
200 yakın js var ortak karar şekilinde aldıgımız icin paylaşıyoruz tabi aralarında paylaşmak istemediğimiz de var :).

Bot hakkında yapabileceğiniz veya yaptığınız bilgileri bize sunar mısınız?

Merhaba arkadaşlar ben Feyzullah bugün sizlere en iyi şekilde hizmet vermek istiyorum uzun süredir discord botu tasarlamiyordum bir arkadaş vasıtasıyla sizlere ücretsiz discord botu hizmeti vereceğim discord botu istiyen özel mesaj atsın lütfen istediğiniz bir şekilde bot ayarliyacagim

Hizmet Alan Kişiler Listesi
1 - @HEAX Jimaer#1209 Discord üzerinden teslimini gerçekleştirdik.
Ücretsiz mi yapıyorsunuz ?

Kardeşim Elinde Minecraft/Chat.log Aynısını Discord Chat.log Kanalına Yansıtabilicek Bİ Bot Varmı Varsa Parasını Veririm.

Bi Kaç Türk ve Yabancı Sunucularda Gördüydüm

Kardeşim Elinde Minecraft/Chat.log Aynısını Discord Chat.log Kanalına Yansıtabilicek Bİ Bot Varmı Varsa Parasını Veririm.

Buna benzer bir js vardı bulur İsem konusunu acicagim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

evt bir bit isteğim bot olacaktıelinde ne tür komutlar var
200 komut var hepsini aklımda kalan yok suan
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba Discord adresinden eklerseniz buna benzer bir alt yapı js var az önce arşif aramsı yaparken buldum iletişim için dicord bana ulaşın Ekmekli Pasta#4692

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl