Tanıtım Discord Bot - Ferzin | 125k anlık kullanıcı - Her gün artan 59 komut ile hizmetinizde!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

キングコング

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
37
ferzin.png

Ferzin nedir ve içinde neler barındırır?

Discord'da arkadaşlarınız ile eğlenceli vakit geçirirken sizlere yardımcı olması için tasarlanmış bir bottur. İçerisinde 25 ana komut, 8 kayıt, 9 destek, 5 seviye, 5 öneri, 5 otorol ve 2 giriş-çıkış komutu ile toplamda 59 komut bulunduruyor. Bu komutlardan, kayıt, destek, öneri, otorol ve giriş-çıkış komutlarını sunucunuza göre ayarlayabilirsiniz.

Özellikler

Sunucuya yeni katılan üyelere otomatik rol verme,
Seviye sistemi,

Ayarlanabilir destek sistemi,
Ayarlanabilir öneri sistemi,
Ayarlanabilir, giriş-çıkış sistemi,
İşlevsel moderasyon komutları,
Anlık Minecraft sunucularının durumu,
Detaylı bilgi komutları ve daha birsürü komut sizleri bekliyor.
Her geçen gün yeni komutlar ekliyor ve her hafta sonu yeni sürümüyle sizlere daha güzel hizmet vermeye çalışıyoruz.

Ferzin'den görüntüler.

f!yardım - f!komutlar
1589728566556.png

f!kayıt-sistemi

1589728603259.png

f!destek-sistemi

1589728624804.png

f!seviye-sistemi

1589728746624.png

f!öneri-sistemi

1589728779494.png

f!otorol-sistemi

1589728819325.png

f!giriş-çıkış-sistemi

1589728845141.png

1589729083325.png

1589729141032.png

1589729187353.png

1589729846759.png

ve daha birçok işlevsel komut için sunucunuza ekleyebilirsiniz.

Botu sunucunuza eklemek için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bize destek olmak için, destek sunucumuza gelmeyi ve Ferzin'e oy vermeyi unutmayın.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eğlence komutları çok basit kaçmış, onları arttırıp sunarsan mükemmel olur.

Eğlence komutları çok basit kaçmış, onları arttırıp sunarsan mükemmel olur.
Evet genellikle moderasyon komutlarına yönelik geliştirildi. Ama sonraki sürümde eğlence komutlarına yönelik geliştirilecektir. Yorumunuz için müteşekkiriz.

Bro aynı API'yi kullanıyor olabilirsiniz, pek bilmiyorum fakat ama arkadaşı tanıyorum Python diline hakim ve o dilde kodluyor diye biliyorum.
1589745097209.png

Arkadaş javascript kullanıyor

Alıntıladıklarını düşünmüyorum kendilerini bot yaparken çok gördüm yani kusuruma bakma.
Bende alıntı yaptıklarını söylemedim çok benizyorlar onu belirrtim, içiniz ne kadarda fesat. :D

mc sunucu istatistiğin %70 benzerini ben paylaşmıştım :enteresan:

Ahanda konusu https://www.mc-tr.com/konu/minecraft-sunucu-istatistik-komudu-discord-bot.72233/
Sen paylaştın diye onu mu kullanacağız? mcsunucu komutu için 2 api bir modül kullandık. Modül adı: gamedig,
ve

Ek olarak asla açtığım konulara bu tarz yorumlar yapma. Özgür bir platform olabilir fakat kimse art niyetli olmasa bile emeklerimize dil uzatamaz.

Bro aynı API'yi kullanıyor olabilirsiniz, pek bilmiyorum fakat ama arkadaşı tanıyorum Python diline hakim ve o dilde kodluyor diye biliyorum.
Soop bey bot benim değil. Telman'ın botu ve ben tanıttım. Ayrıca savunduğun için sana minnettarım <3 Benim bot'da yakında gelecek bekleme kal ;)

Sen paylaştın diye onu mu kullanacağız? mcsunucu komutu için 2 api bir modül kullandık. Modül adı: gamedig,
ve

Ek olarak asla açtığım konulara bu tarz yorumlar yapma. Özgür bir platform olabilir fakat kimse art niyetli olmasa bile emeklerimize dil uzatamaz.
Sen beni yanlış anladın sanırım.

Yanlış anlama yok. Bu konularda oldukça hassas biriyim. Art niyetli olmayabilirsin fakat benimde mizacım böyle.
Adam, herhangi bir şey söylememiş benzerliği söylemiş ve kendisinin paylaştığı bir başka içeriği dile getirmiş lütfen kabalık yapmayın.
Burası bir, Forum bu yüzden herkes herkese karşı hoşgörülü olmalı.

Discord botunuz güzel başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl