Merhaba Öncelikle Yorumunuz İçin Teşekkürler :)Eğlence kısmı hoş olmuş onun dışında pek yenilik yok gibi. :/
Ama eğlence kısmı başlı başına eğlenceli. xd
Umarım kendini geliştirirsin bu haliyle kullanacağım bir bot olmuş.
X for xCruwzy#7568
Teşekkürler O Sizin Güzelliğiniz :)Güzel ve farklı bir bot. Elinize sağlık.
๖̶̶̶ζ͜͡xYiğit Öskan Kaslı #9707
Sunucu Kur Komutunu Nereden Buldun Yada Nereye Ekledın Ben Server.js nın en altına ekledım de en alt ta bir yazı hata verdı nedenseEkli dosyayı görüntüle 86967
Merhaba Bugün Sizlere Booom Botunu Tanıtacağım.
Biraz Bahsetmek istersek Gnarge Botu b!sunucu-kur Komutlarıyla Güzel yerlere Varmıştır. Peki Bu Komutlar Ne İşe yarar?
Sunucu Kurma Komutu Size Özel Gelişmiş Sunucu Kurar.
Hazır Sunucu ise Size Normal Sunucu Kurar.
İlk Olarak Botun Prefixi b! ve Bot 6 Kategoriden oluşmaktadır
Ekli dosyayı görüntüle 86968
1. Bölümümüz Yetkili Komutları Aşağıda Belirttiğim Gibi Bir Çok Moderasyon Komutu Bulunmaktadır
Ekli dosyayı görüntüle 86969
2. Bölümümüz Kullanıcı Komutlarıdır İçinde Sizin İçin İşe Yarayacak Bir Çok Komut var
Ekli dosyayı görüntüle 86970
3. Bölümümüz ise Eğlence Komutlarıdır Botumuzda Bir Çok Eğlence Komutu Bulunmaktadır
Ekli dosyayı görüntüle 86971Ekli dosyayı görüntüle 86972
4. Bölümümüz ise Anakomutlar Burada Botun Sunucunuz İçin Önemli Komutlar Bulunur Kullanmakta Fayda Var :)
Ekli dosyayı görüntüle 86973
5. Bölümümüz ise Müzik Komutlarıdır Burada Botun Müzik Komutları İstediğiniz Müziğin Adını veya Linkini Yazarak Dinleyebilirsiniz :)
Ekli dosyayı görüntüle 86974
6. Bölümümüz ise Kayıt Komutlarıdır Burada Botun Kayıt Komutları Bulunmaktadır İstediğiniz Kayıt Sistemini Yapabilirsiniz :)
Ekli dosyayı görüntüle 86976
Booom BOTU EKLEMEK İÇİN :Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
YAZIYLA ALAKALI HERHANGİ BİR HATAM VARSA CEVAP KISMINA YAZMAYI UNUTMAYIN
BOT TANITIMIMIZ BU KADAR DI BURAYA KADAR BOTU İNCELEYEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER...
BloodyX#4069
Sunucu kur komutunu istersen vere bilirim.Sunucu Kur Komutunu Nereden Buldun Yada Nereye Ekledın Ben Server.js nın en altına ekledım de en alt ta bir yazı hata verdı nedense
BloodyX#4069
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!