E
Erhan | Liester
Ziyaretçi
Ahmet#9733
! metemoii#9257
Dostum tam okursan mutlu olacağım.Rehber konusu mu bu şimdi?
Agacığım konuyu okudun mu yorum yazıyorsun, bilmediğiniz bir şeyi söyleyin bende bunu hazırlayayım dedim, rehber değil mi?hocam çok bilgilendim. bunun gibi rehber konularınızı bekliyorum. ön ek - içerik uyumu müthiş.
Dostum yarın ilk iş onlarla ilgili detaylı bir konu açacağım.ilk başta tanıtım sandım fakat konu başka bir şeymiş c: genellikle kanal/yetki ayarlamada biraz zorluk yaşıyorum yardımcı olabilirmisin biraz karmaşık
! metemoii#9257
şimdiden teşekür ederim..Dostum yarın ilk iş onlarla ilgili detaylı bir konu açacağım.
Ahmet#9733
Dostum bende sizin açtığınız bir konuda direk konunun sitesini vereyim mi? Hani forumlarda özet çıkartılıp seriliyor ya önünüze gerekli ayarlar. Çok biliyorsan buyur sahalara bekleriz.hızlı discord rehberi için buyrun efeniimDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ahmet#9733
senin gibi arkadaşların önünü kesmek istemeyiz. kolay gelsin.Dostum bende sizin açtığınız bir konuda direk konunun sitesini vereyim mi? Hani forumlarda özet çıkartılıp seriliyor ya önünüze gerekli ayarlar. Çok biliyorsan buyur sahalara bekleriz.
İstesen de kesemezsin kolay gelsin, iyi akşamlar.senin gibi arkadaşların önünü kesmek istemeyiz. kolay gelsin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!