burakdesign
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 24
Discord sunucularında 1.seviyede açılan davet arka planı ve 2.seviyede açılan sol üst taraf banneri bulunmakta onlardan biri için yapılmışBanner nerede?
Discord adresinizi günceller misiniz, ekleyemiyorum.Selam Dostlarım Ben Burak Uzun Zamandır Forumda Yoktum Umarım Yokluğumu Aratmamışımdır Artık Yine Yeniden Buradayım
GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİDİR
Discord: burakdesign#8742
Ekli dosyayı görüntüle 211694
Discord Adresi Doğru Ben Ekledim SiziDiscord adresinizi günceller misiniz, ekleyemiyorum.
TeşekkürlerGüzel gözüküyor.
kutaykeskin
Lafı yanlış yere çekmedim umarım. Düzeltiyorum, tasarım nerede?Banner nerede?
Sadien#0002
Banner diyince aklım Youtube Banner'a gitti ve Banner aradım o yüzden, kusura bakmayın.Arkadaşlar Bu Kadar Kasmanıza Gerek Yok Altı Üstü Bir Tasarım Elmas At Yada Gülücük At Geç İşte Bu Yüzden Türkiye İçinde Çalışmıyorum Yurt Dışı Pazarında Çok Ciddi Paralar Kazanıyorum Lütfen Artık Baltalamak Yerine Düzgün Bir Yorum Atıp Geçmeyi Öğrenin.
Corrsy#7006
Bu bilgiyi bizimle paylaşma gereğini öğrenebilir miyim acaba?Arkadaşlar Bu Kadar Kasmanıza Gerek Yok Altı Üstü Bir Tasarım Elmas At Yada Gülücük At Geç İşte Bu Yüzden Türkiye İçinde Çalışmıyorum Yurt Dışı Pazarında Çok Ciddi Paralar Kazanıyorum Lütfen Artık Baltalamak Yerine Düzgün Bir Yorum Atıp Geçmeyi Öğrenin.
kutaykeskin
Arkadaşlar Bu Kadar Kasmanıza Gerek Yok Altı Üstü Bir Tasarım Elmas At Yada Gülücük At Geç İşte Bu Yüzden Türkiye İçinde Çalışmıyorum Yurt Dışı Pazarında Çok Ciddi Paralar Kazanıyorum Lütfen Artık Baltalamak Yerine Düzgün Bir Yorum Atıp Geçmeyi Öğrenin.
Corrsy#7006
Arkanızdayım hocam, forumun sesisiniz.Hocam merak ediyorum da hangi Yurt dışı pazarında iş yapıyorsunuz? Yaptığınız yurt dışı işlerini de görmek istiyorum. Piyasa da 40-50₺ 'ye daha güzel tasarım çıkartan ekipler, kişiler mevcut. Onları da sokalım bu piyasaya yolları açılsın.
Günde 1000 1500 kazanıyorum ciğerim türkiyede senin gibiler olduktan sonra kimse para kazanamaz xDHocam merak ediyorum da hangi Yurt dışı pazarında iş yapıyorsunuz? Yaptığınız yurt dışı işlerini de görmek istiyorum. Piyasa da 40-50₺ 'ye daha güzel tasarım çıkartan ekipler, kişiler mevcut. Onları da sokalım bu piyasaya yolları açılsın.
İnanmicaksın adim gibi eminim al sana ssGünde 1000 1500 kazanıyorum ciğerim türkiyede senin gibiler olduktan sonra kimse para kazanamaz xD
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!