Çözüldü Disconnect hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YusufStrafee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 759
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NMS kullanan eklentiler eğer 1.20'ye portlanmadıysa sıkıntı çıkartıyor olabilir. Hangi eylem sonrası disconnect yediğini sorun oyuncularınıza
ana sunucu surumu 1.16, 1.20 eklentisini kullanirsa calismaz.
hata clientside oldugu icin cok bisi anlasilmiyo server loglarindan, client logu lazim.

Selamlar sunucum towny uzun bir süredir oyunculardan şikayetler alıyorum ve sorunu çözemedim. Olay şu sunucumun ana sürümü 1.16.5 adam 1.20 veya başka sürümle giriyor oynuyor birden disconnect hatası alıyor ve internal exception hatası alıyor ve sunucu yeniden başlatılana kadar birdaha o sürümle giriş yapamıyor. Viaversion kaynaklı oldugunu düşünüp destek almaya gittim fakat ondan da kaynaklı değilmiş sürüm değiştirdim config sildim fakat halen aynı. Logunu bırakacağım zaten [21:23:30] saati itibari ile swozy adlı oyuncu bu hata yüzünden giriş yapamıyor. girince sürkeli atıyor

Merhaba Oyuncu Sunucuya Giriyor Belirli Bir Saniye Sonra Sunucudan Atıyorsan Benim Fikrimce ItemsAdder Sürüm Uyuşmazlığından Dolayı Olabilir Bu Yüzden Bana ItemsAdder Size Ait Olduğuna (Yani Orjinal) Olduğuna Dair Bana Bir Satın Aldığınıza Dair Kanıt Yollayabilirmisiniz. Daha Sonra Size Destek Vericeğim Leak Pluginlere Destek Vermiyoruz Malesef

Hocam bana kalırsa problem ViaVersionda, ViaVersion ya da ViaBackwards güncelleyin. Ayrıca GeyserMC ve FloodGate var ise viaversion ile çakışabiliyor, bilgine.

Hocam bana kalırsa problem ViaVersionda, ViaVersion ya da ViaBackwards güncelleyin. Ayrıca GeyserMC ve FloodGate var ise viaversion ile çakışabiliyor, bilgine.
viaversion ile alakalı olup olmadıgını sordum discordlarında logda attım bir sıkıntı olmadıgını sadece viaversionu güncelleyip default config kullanmamı söylediler. dediklerini yaptım fakat halen aynı

Ekli dosyalar

• kanıt.webp
    kanıt.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 98
@Ehtiyar birde 1.20.4 üstü kaynak paketi yükleyemiyor itemsadder v3 diye

Logu uzun uzun inceledim ve bu sorunla ilgili hatalar alan kişiler buldum.

Konu bu:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kendi sürümlerini ve dosyayı paylaşan biri var. 1.16.5 kullandığını ve 1.21'e kadar sorun yaşanmadığını söylemiş

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1.0.27
ItemsAdder_3.5.0b
ProtocolLib 5.2.0
I am using these versions for 1.16.5. I have not encountered any problems. 1.16.5 to 1.21 works.

Bu 3 eklenti ve viaversion ile çok alakası var.

Bu tür paket sorunları için bir eklenti geliştirmişler. Ama %100 ilgili olduğundan emin değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl