Diş Ağrısı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmirhanSHN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.450
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmirhanSHN

EmirhanSHN - CubeTurk
Elmaslar
116
Minecraft
EmirhanSHN

Discord:

EmirhanSHN#9040

Aşırı derecede diş ağrısına bir çözüm bilen var mı hap içince 1-2 saatte geçen tipten değil benimki. Uyuşturucu bile aldım hala geçmiyor!!

Dişin çürük mü yoksa durduk yere mi ağrıyor çürük ise kanal tedavisi yaptır dolgu geçer.

geçmiş olsun :|

Diş ağrın varsa katı olabildiğince az sıvı daha çok tüketmelisin çürük olan dişin ile katı bir şey yemeye kalkarsan dişin hz. yasuo'nun kafa dansı gibi hareket edicektir. Bu nedenle sende ağrı hissedeceksin ve dişini çektirmen gerekebilir. Arkadaşın dediği gibi dolgu yaptır, ancak çok devam ederse çektirmek durumunda kalabilirsin. Katı bir şey yiyeceğin zaman dişinin çürük olmayan tarafıyla yiyebilirsin. Alışması biraz zor, ancak dayanmalısın. Sıcak-Soğuk yiyeceklerden olabildiğince uzak durmalısın. Ilık ürünler tüketmelisin. Yemekten sonrada sık sık gargara yapmalısın. Sigara kullanıyor musun bilmiyorum. Eğer kullanıyor isen acilen bırakmalısın. Sağlıklı şeyler tüketirsen de iyi olur bu nedenle abur cubur çok seviyorsan bir süre ara vermelisin.

Doktora git diş ağrısı kadar acı veren başka bir şey yok. Fazla uyuşturan gargaralar var bir açıdan acını unutturur ama kesin çözüm değil.

Bu diş ağrılarından çok çektim :D 2 haftada 1 düzenli olarak dişçiye gidiyorum, sanada tavsiye ederim dişlerinin sağlığı için.​

Dostum açıkçası 4 tane dişime kanal tedavisi uygulanarak dolgu yapıldı, benim tavsiyem en kısa sürede dişine dolgu yaptır biliyorum o ağrıları istediğin kadar ilaç al geçmez.

Dostum açıkçası 4 tane dişime kanal tedavisi uygulanarak dolgu yapıldı, benim tavsiyem en kısa sürede dişine dolgu yaptır biliyorum o ağrıları istediğin kadar ilaç al geçmez.
Şuanda durgunlaştı hepinize teşekkür ederim. Eğer tekrar ağırırsa akşam falan direkt gidicez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl