Bulundu Diec Builder Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teknojan

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
beyler konuyu uzatmicam işim var hemen 5dk
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yapıcam builder lazım sunucu açıyoruz hub herşeyi tektek hazırladık fakat map ler kötü oldu gibime geliyor onun için bir builder alımı yapıyorum gelicekler şuanlık kendi bilgisayarımdan sunucuyu ayarlamak için açtığım bungee cord sunucunun ip si : 88.240.239.100:25567 sürüm : 1.8.X şuanlık bilgisayarımdan açıyorum herşey bitince direk batihost dan sunucu kiralıcaz 2 kişi ortağız neyse lafı daha çok uzatmanın manası yok gelin kendinden emin olanlar denemeniz için size ait bir dünya oluşturucağım sizde orda kendinizi kanıtmanız için herhangi bir sunucu için spawn / lobi yapıcağınız.

İlk önce Selamun Aleyküm fazla uzatmadan kendimi tanıtayım Adım:Merve Soyadım:Aydın Eğer builder olursam yapacağım şeyler:1.warp yapmak 2. oyunculara saygılı davranmak 3. sorularını cevaplayım yapmaya çalışmak ama wg atmayı bilmiyorum...

sa kardeş öncelikle adım zafer builderim çok iyi her türlü wg felan market kurma ondan sonra nerdeyse her komutu bilirim tabi bizimde daha bilmediğimiz komutlar var ama yaşım 15 skype var istersen söylerim mic felan her şey var sadece bu hafta teog nedeni ile fazla aktif olamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl