Bulundu Diamond Key Minecraft Hizmetleri HER KATEGORİDEN ALIMLAR BAŞLADI !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eleftnen

Play.HiraNetwork.Com
Elmaslar
65

Discord:

eleftnen

- Diamond Key Minecraft Hizmetleri

- Yeni Projem Olan Diamond Key Minecraft Hizmetlerinde Çalışacak Yetkililer Aranıyor. Ücretli Bir Şekilde Çalışacak Kişiler Lazım ve Reklam Yelpazemiz Geniş Olduğundan Dolayı Satışlar Yüksek Olacaktır. Aşağıdaki Yazdığım Bölümlerde Alımlarımız Devam Etmektedir.

İletişim Bilgileri
Alım Yapılacak Bölümler
  • Tasarımcı
  • Skripter
  • Builder
  • Pluginer
  • Discord Bot Kodlaması
Başvuru Formu
  • İsim/Soyisim:
  • Bölüm :
İlginiz için teşekkürler, Yukarıda Bölümlerden Bir Uzmanlığınız varsa bana ulaşabilirsiniz.
NOT = Ücretli Çalışacağınız İçin Güvence Amaçlı Whatsapp Alınacaktır.

Başarılar..

- Diamond Key Minecraft Hizmetleri

- Yeni Projem Olan Diamond Key Minecraft Hizmetlerinde Çalışacak Yetkililer Aranıyor. Ücretli Bir Şekilde Çalışacak Kişiler Lazım ve Reklam Yelpazemiz Geniş Olduğundan Dolayı Satışlar Yüksek Olacaktır. Aşağıdaki Yazdığım Bölümlerde Alımlarımız Devam Etmektedir.

İletişim Bilgileri
Alım Yapılacak Bölümler
  • Tasarımcı
  • Skripter
  • Builder
  • Pluginer
  • Discord Bot Kodlaması
Başvuru Formu
  • İsim/Soyisim:
  • Bölüm :
İlginiz için teşekkürler, Yukarıda Bölümlerden Bir Uzmanlığınız varsa bana ulaşabilirsiniz.
NOT = Ücretli Çalışacağınız İçin Güvence Amaçlı Whatsapp Alınacaktır.
Satıcıların sattığı bir şeyden komisyon almak mantıksız sanki satılacak şeyi siz yapıyorsunuz komisyon alıyorsunuz ve örneğin 40 tllik siparişin 10 tlsini sunucu açmak için oraya atıyormuşsunuz çok saçma.

Satıcıların sattığı bir şeyden komisyon almak mantıksız sanki satılacak şeyi siz yapıyorsunuz komisyon alıyorsunuz ve örneğin 40 tllik siparişin 10 tlsini sunucu açmak için oraya atıyormuşsunuz çok saçma.
Parayı ne için aldığımızı söylemedim. Fakat ben o kadar uğraşıp 500 kişilik discord sunucusu yapıyorum müşteriler ayağınıza geliyor.
Örneğin; bir cafe açacaksınız ve mekanınız yok bir yeri kiralıyorsunuz fakat cafedeki tüm yemekleri vs. siz yapıyorsunuz satıyorsunuz ama kirada veriyorsunuz ?
EE Ozaman kirada vermeyelim ?
Biz burda saatlerce uğraşıyoruz discorda kitle toplayabilmek için sen gelcen satış yapcan biz nerden kar edicez ?
VE ALDIĞIMIZ KOMİSYONDA FAZLA BİRŞEY DEĞİL. ÖRNEK VERDİĞİN SAYIYLA ALAKASI YOK.
NOT = YAPTIĞIN TÜM ÇALIŞMALAR ÇALINTIDIR.

Parayı ne için aldığımızı söylemedim. Fakat ben o kadar uğraşıp 500 kişilik discord sunucusu yapıyorum müşteriler ayağınıza geliyor.
Örneğin; bir cafe açacaksınız ve mekanınız yok bir yeri kiralıyorsunuz fakat cafedeki tüm yemekleri vs. siz yapıyorsunuz satıyorsunuz ama kirada veriyorsunuz ?
EE Ozaman kirada vermeyelim ?
Biz burda saatlerce uğraşıyoruz discorda kitle toplayabilmek için sen gelcen satış yapcan biz nerden kar edicez ?
VE ALDIĞIMIZ KOMİSYONDA FAZLA BİRŞEY DEĞİL. ÖRNEK VERDİĞİN SAYIYLA ALAKASI YOK.
NOT = YAPTIĞIN TÜM ÇALIŞMALAR ÇALINTIDIR.
Aynen çalıntı mert in yaptıkları demi xd :)

Konuda sanki sunucuya alım yapıyormuşsunuz gibi bir hava var. Ne bir örnek çalışma, nede ekip ile ilgili bir şey yok. Bu da bana ne kadar ilgisiz ve bilgisiz olduğunuzu gösteriyor.

Konuda sanki sunucuya alım yapıyormuşsunuz gibi bir hava var. Ne bir örnek çalışma, nede ekip ile ilgili bir şey yok. Bu da bana ne kadar ilgisiz ve bilgisiz olduğunuzu gösteriyor.
Alım konusu olduğu için özenme gereği duymadım. klasik bir minecraft hizmetleri ekibi açıyorum ve yeni olduğu için örnek çalışma yok lütfen gereksiz yorum yapmayınız.

Alım konusu olduğu için özenme gereği duymadım. klasik bir minecraft hizmetleri ekibi açıyorum ve yeni olduğu için örnek çalışma yok lütfen gereksiz yorum yapmayınız.
Klasik bir minecraft hizmetleri ekibi açıyorsan neden insanlar senden hizmet alsın ki?

Senle bazı konularda anlaşabiliriz :) Discordumu ekle Hydref#7222

Sen benle karıştırdın galiba dostum bu arkadaşı.Bu çocuk herhangi bir komisyon alacağım yazmamış :)
Üstad haklı olarak komisyon alıyoruz. bu arkadaş herşeyi bedavaya bekliyor sanırım. Müşterileri vs. biz buluyoruz ona sadece yapmak kalıyor birde veled yazıp engelliyor :D garip bir arkadaş

Aynen komisyon verecek kaliteli kimseyi tanımıyorum ama neyse :D olympos bile komisyon almıyor siz kimsiniz bremın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl