NativeNW
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 8
- Minecraft
- NativeNetwork
Discord:
dfgre
Herkese merhabalar,
Bugün sizlere uzun süredir üzerinde çalıştığım ve tamamen kendi altyapımızla geliştirdiğimiz "dfgreProject" isimli Minecraft web scripti ve barındırma projesini tanıtmak istiyorum.
Öncelikle bu projeyi neden tamamen ücretsiz olarak sunduğumu şeffaf bir şekilde belirtmek isterim. Piyasada web scriptleri ve web hosting hizmetleri için aylık ciddi ücretler talep ediliyor. Benim bu sistemi bedava sunmamdaki temel amaç; bütçesi olmayan, sunucusunu yeni açan ve maddi zorluk çeken kişilerin de profesyonel bir web sitesine sahip olabilmesini sağlamaktır. Aynı zamanda, topluluğa gerçekten işe yarar ve kaliteli bir hizmet sunarak bu alanda geniş bir kitleye ulaşmak, adımızı duyurmak ve popülerlik yakalamak istiyorum.
Sistemin sunduğu başlıca teknik ve tasarımsal özellikler şunlardır:
Detaylı bilgi almak, kayıt olmak ve sistemimizi hemen kullanmaya başlamak için web sitemizi ziyaret edebilir, sorularınız için Discord sunucumuza katılabilirsiniz. Web sitemiz üzerinden "Referanslarımız" bölümüne bakarak bizi tercih eden diğer sunucuları da görebilirsiniz.
Ana Site:
Panel:
Demo:
Bugün sizlere uzun süredir üzerinde çalıştığım ve tamamen kendi altyapımızla geliştirdiğimiz "dfgreProject" isimli Minecraft web scripti ve barındırma projesini tanıtmak istiyorum.
Öncelikle bu projeyi neden tamamen ücretsiz olarak sunduğumu şeffaf bir şekilde belirtmek isterim. Piyasada web scriptleri ve web hosting hizmetleri için aylık ciddi ücretler talep ediliyor. Benim bu sistemi bedava sunmamdaki temel amaç; bütçesi olmayan, sunucusunu yeni açan ve maddi zorluk çeken kişilerin de profesyonel bir web sitesine sahip olabilmesini sağlamaktır. Aynı zamanda, topluluğa gerçekten işe yarar ve kaliteli bir hizmet sunarak bu alanda geniş bir kitleye ulaşmak, adımızı duyurmak ve popülerlik yakalamak istiyorum.
Sistemin sunduğu başlıca teknik ve tasarımsal özellikler şunlardır:
- Kapsamlı Kontrol Paneli: Sisteme kayıt olduktan sonra kendi web sitenizi saniyeler içinde oluşturabilirsiniz. Kullanıcı paneliniz üzerinden tek tıkla sitenizi başlatabilirsiniz.
- Özel Domain ve Ücretsiz Alt Domain: İster kendi satın aldığınız alan adını bağlayın, isterseniz de sistemin size sunduğu tamamen ücretsiz alt alan adını siteadı.dfgre.com.tr anında aktif ederek kullanmaya başlayın.
- Üst Düzey Güvenlik: Sistemdeki tüm kullanıcı şifreleri bankacılık standardı olan SHA-256 kriptografik özetleme algoritmalarıyla korunmaktadır.
- Tek Tıkla Güncelleme: Projeye yeni bir özellik eklendiğinde, veritabanınız veya ayarlarınız bozulmadan panelinizdeki "Güncelle" butonuna basarak sitenizi her zaman en güncel sürümde kullanabilirsiniz.
Detaylı bilgi almak, kayıt olmak ve sistemimizi hemen kullanmaya başlamak için web sitemizi ziyaret edebilir, sorularınız için Discord sunucumuza katılabilirsiniz. Web sitemiz üzerinden "Referanslarımız" bölümüne bakarak bizi tercih eden diğer sunucuları da görebilirsiniz.
Ana Site:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Panel:
Demo: