DevSkyBlock - 11. Sezon'a Sponsor Olacak Hosting Aranıyor

AlperKaanDEV

</> DevOyuncular.net
Elmaslar
18
Minecraft
AlperKaan

Discord:

AlperKaan#0640

Merhaba dostlar,
DevSkyBlock'un 11. sezonu için sponsor olmak isteyen firmalar iletişime geçerlerse seviniriz.

Son düzenleme:

Konu ile pek alakası yok ancak sizin sunucuyu çok beğeniyorum. Gerçekten sunucuyu çok planlı ve istikrarlı yürütüyorsunuz, helal olsun <3

Konu ile pek alakası yok ancak sizin sunucuyu çok beğeniyorum. Gerçekten sunucuyu çok planlı ve istikrarlı yürütüyorsunuz, helal olsun <3

İstikrarımızı sizin gibi değerli insanlar sağlıyor, yoksa bunca sene bir umut peşinde devam edemezdik, teşekkür ederim. -)

Sunucunuzu Çok Beğeniyorum Nasıl Böyle İyi Olabilirsiniz Anlamıyorum :'D

Sunucunuzu Çok Beğeniyorum Nasıl Böyle İyi Olabilirsiniz Anlamıyorum :'D
Sizin gibi düşüncede olanlar oldukça ilaç gibi geliyor, moral oluyorsunuz. Bu da dönüş olarak daha iyi bir yer sağlamamıza yardımcı oluyor <3-)

Keşke sponsor olacak biri çıksa

5d63.PNG

konu ile pek alakası yok fakat, aynı şekilde sunucu yürüttüğünüzü düşenemiyorum. :D başarılar.​

Ekli dosyayı görüntüle 107629
konu ile pek alakası yok fakat, aynı şekilde sunucu yürüttüğünüzü düşenemiyorum. :D başarılar.​
Baktım seninle konuşmalara bu mesajlardan öncesi de varmış. Olayı hiç hatırlamıyordum.
Ayrıca sunucu yürütmenin bu satışla bir alakası yok, baltalama.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Keşke sponsor olacak biri çıksa
İnşallah canım, nerede o iyi kalpi ADAM!?

Belki o iyi kalpli adamlar bizizdir?
Discord üzerinden arkadaşlık isteği gönderdik kabul ederseniz konuşalım. Gün içerisinde yazacağım.

Sizin gibi düşüncede olanlar oldukça ilaç gibi geliyor, moral oluyorsunuz. Bu da dönüş olarak daha iyi bir yer sağlamamıza yardımcı oluyor <3-)
Kankam Ben Dişincelerimi Yazdım Böyle Etkilendiysen Ne Mutlu Bana <3

Baktım seninle konuşmalara bu mesajlardan öncesi de varmış. Olayı hiç hatırlamıyordum.
Ayrıca sunucu yürütmenin bu satışla bir alakası yok, baltalama.
konu baltaladığım falan yok sadece bu şekilde satışlarınızı yürütüyorsanız (hala), büyük sıkıntı içindesiniz :)

konu baltaladığım falan yok sadece bu şekilde satışlarınızı yürütüyorsanız (hala), büyük sıkıntı içindesiniz :)
kendi sunucunuzu yücelteceksiniz diye diğer sunucuları aşağılamaya hiç gerek yok. istediği gibi yürütürler sunucularını.

İsteklerinizi özel mesaj üzerinden iletin. Duruma göre yardımcı olabiliriz.

kendi sunucunuzu yücelteceksiniz diye diğer sunucuları aşağılamaya hiç gerek yok. istediği gibi yürütürler sunucularını.
kendi sunucumu yükseltmeye gerek olduğunu düşünmüyorum, baksana ordan burdan yazıp duruyorsun. :D anlaşılan bişiler başarmışım ki benimle uğraşıp duruyorsun.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl