Tdm.Adem
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 4
- Minecraft
- LasTEx3PerT
Discord:
tdm.adem
Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere Kendi Yapmış Olduğum Ücretsiz Küfür Engelleme Skriptini tanıtıcağım. skript şuanda v1.0'da ve hatalar olabilir, hatalar için discord üzerinden benle iletişime geçebilirsiniz. ilerki zamanlarda skripte güncellemeler getireceğim, uzatmadan kısaca size tanıtayım
NOT: SKRİPT ESKİ SÜRÜMLERDE ÇOK İYİ ÇALIŞMAYABİLİR BU YÜZDEN GÜNCEL SÜRÜMLERDE KULLANMANIZ ÖNERİLİR

NOT: SKRİPT ESKİ SÜRÜMLERDE ÇOK İYİ ÇALIŞMAYABİLİR BU YÜZDEN GÜNCEL SÜRÜMLERDE KULLANMANIZ ÖNERİLİR
Küfür Engel Sistemi - DevLasTNet V1.0
- Küfür engelleme: Önceden tanımlanmış küfürlü kelimeleri otomatik tespit eder.
- Dinamik mute süresi: İlk ihlalde kısa, tekrarında katlanarak artan susturma süresi.
- Yetkili kontrolü: Küfür eden oyuncuların mesajları yetkililere anlık bildirilir.
- Bypass izni: Bazı oyunculara mute uygulanmaz, özel izinlerle yönetim kolaylığı.
- Kullanıcı dostu uyarılar: Mute süresi ve sebebi açıkça oyuncuya bildirilir.
- ️Kolay komut yönetimi: /otomuteac ile mute kaldırma komutu.
- Yardım komutu: /küfürhelp ile sistem hakkında bilgi alabilirsiniz.
Evet arkadaşlar size kısaca tanıttım Küfür Engel Sistemini ilerki zamanlarda dediğim gibi güncellemeler getireceğim sizinden burdan desteğinizi istiyorum nasıl bir güncelleme gelebilir diye şimdiden kullanan herkese teşekkür ediyorum
Skripte Ulaşmak için:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Hatalar ve Getirmemi istediğiniz Güncellemeler için;
Discord: tdm.adem

Son düzenleme: