Tanıtım DevilOS v1 Ücretsiz Web Script nasıl alınır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eftelya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.107
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eftelya

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
26
Minecraft
EftelyaK

Discord:

Eftelya#1991

Selam arkadaşlarr yakında MC-TR de ve diğer forumlarda tanıtımını yaoacağım web scriptin Tanıtımını/kurulumunu gibi şeyleri çekip paylaşacağım sizlere kolaylık olması için

umarım yararlı bir video olmuştur :)

MC-TR DevilOS v1 Script linki:

Son düzenleme:
Meraklandırdınız beni şahsen... Umarım her şey gönlünüzce olur bekliyor olacağım ::)

DevilOS hoşuma gitmedi açıkcası isim değişebilir. Ek olarak şuan demodaki son hali mi? Şuan ki haline çok emek verilmemiş sanırım.

Şuan normal bir webscript gibi durmakta teması gelişirse daha güzel olabilir.

DevilOS hoşuma gitmedi açıkcası isim değişebilir. Ek olarak şuan demodaki son hali mi? Şuan ki haline çok emek verilmemiş sanırım.
DevilOS ismi sabit olarak kalacak. Eğer bir önerin varsa gelip discord sunucumuza öneri kanalına öneride bulunabilirsin aklındaki temayı hayata bu şekilde geçire bilirim :)

DevilOS ismi sabit olarak kalacak. Eğer bir önerin varsa gelip discord sunucumuza öneri kanalına öneride bulunabilirsin aklındaki temayı hayata bu şekilde geçire bilirim :)
Birkaç kodu inceledim %100 size ait konusunda doğru olduğuna emin misiniz?

Tema biraz daha reklendirilebilir onun dışında ücretsiz olarak değerlendirdiğimizde güzel gözüküyor. Diğer sayfaları tam olarak görüntüleyemiyoruz, ana sayfa için yorumum bu yöndedir. :-) Başarılar dilerim...

mükkemel gözüküyo çok hoşuma gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl