Developerlar Buraya! | Java Nasıl Öğrenirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Claures
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 743

Claures

Amirim?
Elmaslar
409
Minecraft
allyemir_0

Discord:

AliEmirBoztas#8203

KONU BAŞI NOT : LÜTFEN DESTEK DIŞINDA YORUMLAR ATMAYALIM DESTEĞE YÖNELİK YORUMLAR ATALIM!

Arkadaşlar herkese merhaba.
bugün sizlerden bir yardım isterim.

Arkadaşlar ben Java öğrenmek istiyorum.
Ama kafam kalın herhalde.
Videolar izliyorum fakat birşey anlamıyorum kapatıyorum diyorum eclipseyi açıp bu sefer yapcam
açıyorum patates gibi kalıp devam edemiyorum sinirlenip kapatıyorum.
Yani bana destek için Javayı nasıl öğrendiğinizi anlatırsanız çok mutlu olurum.
Çok yardımınza ihtiyacım var eğer java öğrenirsem çok güzel projelerim var yapıp ücretsiz sunmak istiyorum.
Sonuçta benim bu foruma Premium dışında hiçbir katkım olmadı.

ben ilk başladığımda da
"Videolar izliyorum fakat birşey anlamıyorum kapatıyorum diyorum eclipseyi açıp bu sefer yapcam
açıyorum patates gibi kalıp devam edemiyorum sinirlenip kapatıyorum. "
böyle idim ve hala biraz öyleyimdir :D
1.5 haftada bir devam ettiğim bi serim var bu seride yavaş yavaş java öğretiyorum burdan o konuya gidebilirsin

eğer ingilizcen iyiyse
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
youtube kanalından video öğrenebilirsin. spigot || JAVA üzerine kurulmuş gruplar var o gruplarda'ki insanlar genelde bilgili oluyorlar, takıldığın yerde onlara danışabilirsin. Ayrıyetten birde türk akıl hocası bulmanı tavsiye ederim, kafana soru takıldıkça ona sorarsın.

not: akıl hocanı çok rahatsız etme engelleyebilir.

ben ilk başladığımda da

böyle idim ve hala biraz öyleyimdir :D
1.5 haftada bir devam ettiğim bi serim var bu seride yavaş yavaş java öğretiyorum burdan o konuya gidebilirsin

eğer ingilizcen iyiyse
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
youtube kanalından video öğrenebilirsin. spigot || JAVA üzerine kurulmuş gruplar var o gruplarda'ki insanlar genelde bilgili oluyorlar, takıldığın yerde onlara danışabilirsin. Ayrıyetten birde türk akıl hocası bulmanı tavsiye ederim, kafana soru takıldıkça ona sorarsın.

not: akıl hocanı çok rahatsız etme engelleyebilir.
akıl hocam @SYN_T3LS4 sanırım :D

Plugin kodlamak istiyorsan ilkte java kodlamayı bilmen lazım.Temeli kavraman lazım çünkü temel java kütüphanesi sonra bukkit kütüphanesi'dir.
Eğer öğrenmek istiyorsan Udemy'den java kursu alabilirsin.

Asla TheSourceCode'u önermem.

Youtube'a Bukkit coding yazdığında pogostick diye birisi çıkması lazım onu öneriyorum.
Ben ingilizcemin iyi olmamasına rağmen öğrendim.
Dediklerimi uygularsan öğrenebilirsin fakat kendi isteğininde olması lazımdır.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl